Avoin hakemus

Lähetä meille avoin hakemuksesi!
Hakuaika päättyy: 21.12.25

Työn kuvaus:

Duunitori

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin olet mukana työnhaussa! Työnhakijanamme saat tietoa meillä avoinna olevista tehtävistä mm. sähköisistä uutiskirjeistämme ja kohdennetuista tippikirjeistämme. Liity Poolian talenttien verkostoon!

Lähetä avoin hakemuksesi jo tänään!
Voit olla kokenut tekijä tai vasta työurasi alussa oleva aloittelija. Meillä Poolialla on asiakkaita niin pääkaupunkiseudulla kuin eri puolella Suomea ja heillä on jatkuvasti kysyntää eri alojen osaajille!

Rekrytointikonsulttimme käyvät hakemuksia läpi päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin hakemuksesi voi tuottaa hedelmää myös tulevaisuudessa!

Liitäthän hakemukseesi ainakin CV:n, pienen esittelyn itsestäsi ja ne alat, joiden työpaikoista olet kiinnostunut.

Hakuohjeet
Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Kiinnostunut työpaikasta?

image003

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Työ suoritetaan

etatyo, hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto

Poolia Suomi Oy

Pääkaupunkiseutu

0207290830

-

Sinun tulee olla kirjautuneena työnhakijana määritetyillä tunnuksilla, jotta voit hakea tätä työtehtävää.

fiFinnish