Future Talent Trainee, Cyber Security

Cyber Security
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-7

Future Talent Trainee, Cyber Security

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!

Future Talent -haussa etsimme tietoturvaharjoittelijoita useampaan eri tiimiin Cyber Security toimialalle. Tietoturvaharjoittelijana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä asiakasrajapinnassa yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ja kehittämään kokemustasi laaja-alaisesti tietoturvan parissa. Etsimme harjoittelijoita mm. tietoturvan valvonta-ja reagointitehtäviin sekä havaintoteknologioiden operoimiseen, tietoturvapoikkeamien analysoimiseen, tiketöintiin ja asiakkaan kanssa kommunikoimiseen tehdyistä havainnoista. Pääset kehittämään kokemustasi Microsoft Security teknologioiden parissa, SIEM ja SOAR teknologioista sekä pilviteknologioiden, tietoturvaverkkojen ja Linux- ja Windows käyttöjärjestelmien parissa.

Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talent traineista tulee aloittamaan työt keväällä/kesällä 2024. Etsimme Cyber Security traineita pääkaupunkiseudulle. Ilmoitathan hakemuksessasi halutusta aloitusajankohdasta ja sisällytät CV:ssä osaamisesi eri teknologioista ja järjestelmistä.

Onnistumisesi edellytykset:

Toivomme, että olet turvallisuus alan korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja kiinnostunut työskentelystä tietoturvan parissa. Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta teknisestä tietoturvasta ja IT-ympäristöistä yleisesti. Lisäksi sinulle on kertynyt tietoa eri tietoturvateknologioista sekä tietoverkkojen ja pilvipalveluiden toiminnasta. Ennen kaikkea sinulla on kuitenkin halua kehittää osaamistasi roolissasi. Kerrothan hakemuksessasi, minkä tietoturvan osa-alueen parissa haluaisit työskennellä, ja voitko tarvittaessa työskennellä vuorotyössä.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:

• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tiimi, johon tulet:

Cyber Security -yksikössä turvaamme asiakkaidemme tietoturvaa niin teollisista ohjausjärjestelmistä pilvipalveluihin kuin paikallisista toimijoista aina globaaleihin yrityksiin ja yhteiskunnan kannalta huoltovarmuuskriittisiin toimijoihin. Yksikkömme koostuu monipuolisesti eri tietoturvaosaajista ja meitä kaikkia yhdistää halu yhdessä tekemiseen. Tässä tehtävässä tulet saamaan asiantuntijoidemme tuen ja avun kaikissa tarvitsemissasi asioissa.

Miksi CGI?

Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?

Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta:

https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Kiinnostunut työpaikasta?

logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Määräaikainen, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Helsinki, Espoo, Vantaa

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Pääkaupunkiseutu

Helsinki, Espoo, Vantaa

-

-

fiFinnish