Future Talent Trainee, ERP Development & Maintenance

ERP Development & Maintenance
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-6

Future Talent Trainee, ERP Development & Maintenance

CGI on yksi suurimmista IT- ja liiketoimintakonsultoinnin yrityksistä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemuksemme eri toimialoilta auttaa julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaitamme onnistumaan digitaalisessa muutoksessa ja saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent -polkuasi!

Etsimme Future Talent -traineita työskentelemään toiminnanohjausjärjestelmien pariin. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään traineena joko SAP-ohjelmoijana tai toiminnanohjausjärjestelmien (Profio360 tai Sonet Premium) pienkehitys- ja ylläpitotöiden sekä mahdollisesti myös tuotekehityksen parissa. Pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin, kuten määrittelyyn, suunnitteluun, asennuksiin, sovelluspäivityksiin ja testaukseen.

Future Talent -traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Toivottu aloitusajankohta on huhti-toukokuu.

Etsimme ERP-järjestelmien parissa työskentelystä kiinnostuneita traineeita seuraaville paikkakunnille: Helsinki, Tampere, Turku, Pori ja Lahti. Ilmoitathan hakemuksessasi mistä roolista olet erityisesti kiinnostunut, millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä sekä sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän ansioluetteloosi osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa.

Onnistumisesi edellytykset

Toivomme, että olet IT-alan korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja kiinnostunut ERP-järjestelmien parissa työskentelemisestä.

Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta ERP-järjestelmien lisäksi joistakin seuraavista: Progress Open Edge, SaaS, Docker, Cloud, Azure, MSSQL, SolidDB, Oracle, TLS/SSL ja Security tai SAP ABAP, Java, HTML5 ja käyttöliittymät (UI). Ennen kaikkea sinulla on halua kehittää osaamistasi roolissasi.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:

• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Miksi CGI?

Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?

Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Kiinnostunut työpaikasta?

logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Määräaikainen, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Muut

Kaupunki

Helsinki, Tampere, Turku, Pori ja Lahti

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Muut

Helsinki, Tampere, Turku, Pori ja Lahti

-

-

fiFinnish