Future Talent Trainee, Service Desk

Service Desk
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-2

Future Talent Trainee, Service Desk

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!
Future Talent -haussa etsimme Service Desk harjoittelijoita osaksi Digital Workplace Services- yksikköämme. Tässä tehtävässä pääset toimimaan User Access Managementin parissa ja työskentelemään eri asiakkaiden käyttäjätunnus ja käyttöoikeuspyyntöjen parissa.
Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talenteista aloittaa työt keväällä/kesällä 2024.

Etsimme Service Desk harjoittelijoita seuraaville paikkakunnille: pääkaupunkiseudulle, Tampereelle tai Ouluun. Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa.

Onnistumisesi edellytykset:

Toivomme, että olet IT alan korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja kiinnostunut Service Desk palveluista ja toimimaan käyttäjätunnus ja käyttöoikeuspyyntöjen parissa.

Sinulla on intoa ja halua työskennellä monimuotoisessa työyhteisössä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Olet joko opintojesi tai aiemman työkokemuksen kautta kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta: Active Directorysta, Azure AD:sta ja M365 ympäristöistä. Lisäksi Powershell osaamisesta on hyötyä tässä roolissa, mutta ennen kaikkea sinulla on halua kehittää osaamistasi roolissasi.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:

• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tiimi, johon tulet

Tiimi on osa Global Technology Operations yksikköä, jonka vastuulla on niin ITSM-työkalut, käyttövaltuushallinta, asiakaskokema, automaatiot kuin kehityskin.

Miksi CGI?

Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?

Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta:
https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Kiinnostunut työpaikasta?

logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Määräaikainen, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Muut

Kaupunki

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Oulu

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Muut

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Oulu

-

-

fiFinnish