Future Talent Trainee, Space & Geo

Software Developer - Space & Geo
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

Future-Talent-2024_hero-banner-1-4

Future Talent Trainee, Software Developer – Space & Geo

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä – ja tuhansien erilaisten uratarinoiden talo. Lisätietoa www.cgi.fi.

Starttaa urasi CGI:llä ja ota askel kohti omaa Future Talent polkuasi!
Future Talent -haussa etsimme kehittäjiä osaksi Space & Geo -tiimiä! Tässä tehtävässä pääset tutustumaan Space & Geo -tekemiseen ja kehittämään kokemustasi esimerkiksi sovelluskehityksen, pilvipalveluiden, kaukokartoituksen tai paikkatietoanalyysien asiantuntijana. Keskeiset työtehtävät tulisivat olemaan sovelluskehitys moderneilla paikkatietoteknologioilla (esim. OpenLayers ja QGIS) tai paikkatietoaineistojen ylläpito (esim. Python ja FME).

Traineena tulet CGI:lle palkalliseen 4–6 kuukauden mittaiseen työsuhteeseen. Suurin osa Future Talenteista aloittaa työt keväällä/kesällä 2024.

Etsimme traineeita Helsinkiin tai Tampereelle. Ilmoitathan hakemuksessasi millä paikkakunnalla sinun olisi mahdollista työskennellä ja kerrothan sinulle sopivan aloitusajankohdan. Sisällytäthän CV:ssa osaamasi eri teknologiat sekä järjestelmät. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa.

Onnistumisesi edellytykset

Olet esimerkiksi tietoteknisten tai maantieteiden korkeakouluopintojen loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja haluat kehittää itseäsi IT-alan ammattilaisena.

Olet kerryttänyt harrastuneisuutesi, opintojesi tai aiemman työkokemuksen jo jonkin verran osaamista esimerkiksi sovelluskehityksestä (esim. JavaScript, Java, Python, QGIS), pilvipalveluista (esim. AWS, Azure), paikkatieto- tai kaukokartoitusanalyyseistä tai DevOpsin parista.

Tässä tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy:

• Aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työntekoon
• Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, analyyttisyys ja ongelmanratkaisutaidot
• Halu kehittää sekä omia ja tiimin toimintatapoja
• Soveltuva korkeakoulututkinto
• Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tiimi, johon tulet

Space & Geo on osaamiskeskus, jossa työskentelee yli 80 ammattilaista aidosti poikkitieteellisessä ympäristössä. Toimimme modernien projektien parissa esimerkiksi ympäristö-, metsä- ja maataloussektorin sekä liikenteen alalla. Tämän lisäksi hyödynnämme avaruusteknologiaa ja satelliittidataa paikkatietoprojektien ja avaruusliiketoiminnan parissa. Meille työ on mielenkiintoisten ja yhteiskunnallisesti merkityksellisten projektien lisäksi hyvää fiilistä ja työkavereiden kanssa viihtymistä osana tiivistä ja mutkatonta tiimiä.

Käy lukemassa lisää tiimistämme täältä: Käy lukemassa lisää tiimistämme täältä.

Miksi CGI?

Future Talent -ohjelma on loistava startti uralle ja yli 70 % ohjelmaan osallistujista jatkaa CGI:llä vakituisena työntekijänä harjoittelujakson jälkeen. Future Talent tarjoaa monelle IT-alalle suuntaavalle opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle sekä vastavalmistuneelle mahdollisuuden päästä sisälle uusiimpiin teknologioihin sekä digitalisaation saralle. CGI nousi vuoden 2023 Universumin opiskelijatutkimuksessa 6. sijalle IT-opiskelijoiden houkuttelevimpien työnantajien listauksessa. Meillä aloittaa vuosittain opiskelijoita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mistä olemme erittäin iloisia.

Kiinnostuitko?

Haku vuoden 2024 Future Talent traineetehtäviin on auki 11.2. asti. Käymme hakemuksia läpi tehtäväkohtaisesti (kuitenkin jo ennen viimeistä hakupäivää) ja rekrytointiprosessin etenemisestä olemme hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli etenet prosessissa, seuraava vaihe on etähaastattelu tulevan mahdollisen esihenkilösi kanssa. Valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Future Talent -ohjelmasta löydät urasivuiltamme: https://www.cgi.com/fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Kiinnostunut työpaikasta?

logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Määräaikainen, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Tampere, Helsinki

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

CGI Suomi Oy

Pirkanmaa

Tampere, Helsinki

-

-

fiFinnish