Harjoittelija henkilöstöassistentin tehtävään

HR-harjoittelu kesäksi 2024
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Työn kuvaus:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne-4

Haluatko olla mukana rakentamassa yhdessä turvallisempaa Suomea? Etsimme joukkoomme henkilöstöhallinnosta kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2024. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea henkilöstöhallinnon maailma käytännössä ja kehittää taitojasi todellisissa työtilanteissa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, saat arvokasta kokemusta ja olet osa ainutlaatuista työyhteisöä.

Harjoittelijana työskentelet osana viisihenkistä HR-tiimiämme. Osaavilta tiimikavereiltasi saat hyvän perehdytyksen ja tarvittaessa tukea työhösi.

Tehtäviisi kuuluu:

– lounas- ja virike-etuuden hallinnointi
– HR-asiakirjojen ja -ohjeiden valmistelu
– HR-tiimin sähköpostilaatikon hoitaminen ja erillisverkkolaisten opastaminen erilaisissa päivittäisissä kysymyksissä
– osallistuminen HR-prosessien kehittämiseen oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
– muut avustavat HR-tehtävät.

Hae meille, jos sinulla on:

– opinnot käynnissä HR-tehtäviin soveltuvalla alalla
– paloa uuden oppimiseen henkilöstöhallinnon parissa, et myöskään karta rutiineja, vaan ymmärrät niiden merkityksen
– vahvaa halua yhteistyöhön, olet parhaimmillasi ihmisten parissa ja innostat myös muita yhteiseen tekemiseen
– rohkeaa asioihin tarttumista, kykyä pitää monta palloa ilmassa sekä hakea itsenäisesti tietoa tehtävääsi kuuluvissa asioissa
– hyvät valmiudet tietojärjestelmien käyttöön.

Tarjoamme sinulle:

– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja kehitykseesi
– palkallisen harjoittelun, jossa palkka on 2000 €/kk, lounas ja virike-edun sekä mahdollisuuden käyttää tunnin viikossa liikuntaan työajalla
– hyvät työnteon puitteet ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan toukokuun alusta elokuun loppuun. Toimipaikkasi on Erillisverkkojen pääkonttorissa Espoossa. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin, ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: https://www.erillisverkot.fi/kun-tavanomainen-ei-riita-paras-kesatyo-missa-olen-ollut/

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on ennaltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi henkilöstöhallintoon täyttämällä hakulomake, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi su 4.2.2024 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöhallinnon yksikönpäällikkö Susanna Viljanen puh. 040 735 9953, ma 29.1.2024 klo 13-14 ja ke 31.1.2024 klo 9-10 tai sähköpostitse susanna.viljanen@erillisverkot.fi.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.

Kiinnostunut työpaikasta?

EV_tunnus_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Trainee

Palkkaus

2000 €/kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Suomen Erillisverkot -konserni

Pääkaupunkiseutu

Espoo

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöhallinnon yksikönpäällikkö Susanna Viljanen puh. 040 735 9953, ma 29.1.2024 klo 13-14 ja ke 31.1.2024 klo 9-10

susanna.viljanen@erillisverkot.fi

fiFinnish