ICT-harjoittelija valvontajärjestelmän käyttöönottoon

Tule meille harjoittelijaksi kesällä 2024!
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Työn kuvaus:

Erillisverkot_henkilostoa_lehtomaki_hanninen3_2019_iso_villerinne-2

Haluatko käyttää osaamistasi turvallisemman Suomen rakentamiseen? Etsitkö kesän 2024 unohtumatonta mahdollisuutta? Liity osaavaan tuotannon tiimiimme! Etsimme joukkoomme järjestelmien käyttöönotosta, opastuksesta ja automatisoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kesäksi 2024.

Pääset harjoittelun aikana syventymään uuden valvontajärjestelmämme kehittämiseen ja käytön tukemiseen työparin ohjauksessa. Teet töitä Erillisverkkojen osaavien ammattilaisten kanssa, joilta saat hyvän perehdytyksen ja tukea työhösi.

Tehtäviisi kuuluu:

– uuden valvontajärjestelmän käyttöönotto
– kehittäminen ja ideoiminen liittyen automatisointiin
– muut kiinnostavat tehtävät tuotannon tiimissä.

Hae meille jos:

– opiskelet sopivaa alaa, esimerkiksi tietotekniikkainsinöörin tai IT-tradenomin opinnot antavat hyvät lähtökohdat harjoitteluun
– olet kiinnostunut kehittymään
– pidät työskentelystä tiimissä ja olet myös omatoiminen työtehtävissäsi
– sinulta löytyy asennetta ongelmaratkaisutilanteissa
– eduksi katsotaan IT-valvontajärjestelmien tuntemus (Zabbix ja Nagios).

Tarjoamme sinulle:

– ainutlaatuisen tehtäväkentän maailman parhaan digitaalisen turvallisuuden parissa
– paikan osaavassa tiimissä – teemme työtä luodaksemme turvallista Suomea ja olemme alan huippuosaajia
– työyhteisön, jossa pidämme tärkeänä kehitystä, luottamusta, yhteistyötä ja vastuullisuutta
– mahdollisuuden vaikuttaa työhösi, kehitykseesi ja tulevaisuuteesi
– palkallisen harjoittelun, 2000 €/kk, lounas- ja virike-edun sekä mahdollisuuden käyttää tunnin viikossa liikuntaan työajalla
– hyvät työnteon puitteet ja mutkattoman työilmapiirin.

Harjoittelun kesto on toukokuun alusta elokuun loppuun. Työpaikkasi sijoittuu ensisijaisesti Erillisverkkojen Jyväskylän toimipisteelle. Työtä voit tehdä halutessasi myös osittain etänä. Työajat sijoittuvat normaaleihin toimistoaikoihin, ja käytössä on liukuva työaika.

Käy kurkkaamassa viime vuoden harjoittelijoiden ja kesätyöntekijöiden kokemuksia meillä työskentelystä: https://www.erillisverkot.fi/kun-tavanomainen-ei-riita-paras-kesatyo-missa-olen-ollut/

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Hae meille töihin omana itsenäsi!

Teemme turvallisuuskriittistä työtä yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysten tarkoitus on en-naltaehkäistä kansallista turvallisuutta vaarantavaa toimintaa. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävät vaativat todistuksen huumausainetestistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae harjoittelijaksi täyttämällä hakulomake, liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi su 4.2.2023 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa pe 19.1 klo 13-14 yksikön päällikkö Vesa Järvelä, puh. 040 518 8746 tai kehityspäällikkö Jarkko Tonteri, puh. 040 537 2998.

Suomen Erillisverkot -konserni tarjoaa yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen.

Suomen Erillisverkot on valtion erityistehtäväyhtiö. Asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos, ministeriöt ja kuntien toimijat sekä huoltovarmuuskriittiset yritykset.

Tutustu Erillisverkkoihin ja erillisverkkolaisiin osoitteessa www.erillisverkot.fi. Sosiaalisessa mediassa löydät meidät @erillisverkot.

Kiinnostunut työpaikasta?

EV_tunnus_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Trainee

Palkkaus

2000 €/kk

Sijainti

Keski-Suomi

Kaupunki

Jyväskylä

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Suomen Erillisverkot -konserni

Keski-Suomi

Jyväskylä

Lisätietoa tehtävästä antaa pe 19.1 klo 13-14 yksikön päällikkö Vesa Järvelä, puh. 040 518 8746 tai kehityspäällikkö Jarkko Tonteri, puh. 040 537 2998.

-

fiFinnish