Kausi- ja kesätyöntekijöitä elintarviketuotantoon, Paimio

Tuotantotyöntekijöitä kausitöihin
Hakuaika päättynyt: 23.03.24
Hakuaika päättyy: 23.03.24

Työn kuvaus:

Tule kesäksi maistuviin tuotantotöihin HKScanille!

Etsimme tulevalle kesälle uusia työkavereita tuotannon työtehtäviin usealle paikkakunnalle! Kiinnostaisiko kesätyöt, jos tuotantotyöntekijämme kertovat mitä olisi luvassa?

Minne töihin ja mitä tekemään?

HKScanille Paimion Teurastamolle elintarvikealan tuotantotöihin. Käytännössä työpäiviin kuuluu erilaisia linjastotöitä liittyen emakoiden ja nautojen teurastukseen. Töitä teemme yhdessä vuorossa + viikonloput aina vapaita! Palkkaus hyvine lisineen on SEL:n työehtosopimuksen mukainen.

Pitääkö olla osaamista tai kokemusta ennakkoon, jotta pärjää kesätöissä HKScanilla?

Ei todellakaan! Kesätyöntekijät opastetaan huolella ennen töiden alkua, joten mitään aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta et tarvitse tuotantotöistä. Reippaalla ja motivoituneella asenteella pääsee pitkälle. Hyödyksi on, jos hygieniapassi löytyy, mutta siihenkin meiltä saa koulutuksen tarvittaessa. Edellytyksinä kuitenkin on, että meillä on oltava vähintään 18- vuotias töiden alkaessa.

Työntekijöille tarjotaan kattava perehdytys työn sisältöön ja tukea on saatavilla esihenkilöiltä ja koko työporukalta tarvittaessa. Monelle on myös tärkeää, että kun kerran tulee meille hommiin, on mahdollisuus tulla seuraavinakin kesinä tai rakentaa pidempääkin uraa meillä.

Millaista porukkaa teillä on työkavereina?

Ihan laidasta laitaan kaikenikäisiä ja erilaisilla taustoilla. Meille sopii hyvin työporukkaan, jos on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tiimipelaaja kaikin puolin. Se pitää sanoa, että työ on meillä fyysistä ja jalkojen päällä ollaan päivästä toiseen, joten hyvä yleiskunto on ehdottomasti plussaa. Työyhteisöämme yhdistää myös se, että ollaan kaikki huolellisia ja tarkkoja, koska tehdään töitä kuitenkin elintarvikkeiden parissa. Työturvallisuus, hygienia ja laatu on sellaisia juttuja mistä kaikki pidetään täällä huolta työtehtävästä riippumatta.

Meillä HKScanilla henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa ja panostammekin henkilöstön viihtyvyyteen ja siihen, että töihin on kiva tulla joka päivä.

Milloin kesätyöt voi aloittaa ja mihin asti työt jatkuvat?

Suurin osa kesätyöntekijöistä hyppää remmiin huhti-toukokuun aikana ja tekee aina sinne syyskuun puolille välille asti. Nämä ovat kuitenkin sovittavissa erikseen ja pyritään huomioimaan myös meidän kesätyöntekijöiden omat toiveet aloituksen ja lopetuksen suhteen.

Miten kesätöihin voi hakea?

Alta voit helposti näpytellä hakemusta meille eteenpäin. Kannattaa tehdä se kuitenkin viimeistään 31.3.2024 mennessä, jotta saa varmistettua kesätyöpaikan hyvissä ajoin. Meidän rekrytointitiimimme on sitten yhteydessä ja juttelee tarkemmin lisää toiveista ja odotuksista kesätyön suhteen. Toivottavasti nähdään kesällä 2024!

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Työn aloitus edellyttää hyväksytyn työhöntuloterveystarkastuksen sekä negatiivisen salmonellatestituloksen ennen töiden aloitusta. Työhöntuloterveystarkastus saattaa sisältää huumeainetestauksen.

Kiinnostunut työpaikasta?

1200px-HKScan_logo.svg

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Määräaikainen

Palkkaus

Elintarvikealan TES

Sijainti

Varsinais-Suomi

Kaupunki

Paimio

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Muu

HKScan Finland Oy

Varsinais-Suomi

Paimio

-

-

fiFinnish