Kesätöihin Tribedolle

Kesätyöntekijöitä finanssialan työtehtäviin
Hakuaika päättynyt: 04.02.24
Hakuaika päättyy: 04.02.24

Työn kuvaus:

MRekrykuva-yleinen-vaaka_katse_sivulle3

Etsitkö finanssialan kesätöitä?

Haku Tribedon kesätyöpaikkoihin on auki! Tarjoamme kesätöitä, joissa on mahdollisuus päästä sukeltamaan finanssialan saloihin. Suurin osa avoimista tehtävistämme liittyy finanssialan asiakaspalvelu- ja tukitehtäviin. Etsimme kesätyöntekijöitä Tribedon eri palvelualueille ja kesätyöpaikkoja on tarjolla talousrikollisuuden torjunnan, henkilöasiakkaiden päivittäispalveluiden, yritysasiakkaat – ja maksuliikenne sekä rahoituspalveluiden tehtävissä. Kesätyötehtävissä voit työskennellä Kuopiossa, Joensuussa, Tampereella ja Helsingissä.

Toivomme sinulta:

Mikäli sinulta löytyy motivaatiota ja innostunutta otetta tekemiseen sekä paloa finanssialaa kohtaan, haluamme juuri sinut meille vahvistamaan palveluitamme. Arvostamme erityisesti tiimi- ja palveluhenkisyyttä, sekä positiivista ja tavoitteellista asennetta työhön. Tarkkuus sekä täsmällisyys ovat myös tehtävissä oleellista.

Mitä tarjoamme:

Kesätyömme sijoittuvat huhtikuu – syyskuu välille. Työt alkavat kattavalla palkallisella perehdytyksellä, joten toivotamme alalle myös uudet osaajat! Tehtävästä riippuen, töitä on mahdollista jatkaa myös syksyllä koko- tai osa-aikaisena opiskeluiden ohessa.

Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin klo 7–19 välillä.

Kerrothan hakemuksella tarkemmin itsestäsi ja toiveistasi: erityisesti miltä paikkakunnalta haet töitä, koska voisit aloittaa työskentelyn. Tehtävissä perehdytysjakso edellyttää kokoaikaista työskentelyä ja kestää 3-8 viikkoa tehtävästä riippuen.

Kesätyöhakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta 4.2.2024 mennessä. Ethän kuitenkaan turhaan aikaile, edistämme rekrytointia jo hakuaikana! Haastattelut tehtäviin liittyen toteutetaan pääsääntöisesti helmikuun aikana. Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistamme luottotiedot. Osana rekrytointiprosessia tarkistamme myös suosittelijat. Osassa tehtävistämme teetämme myös turvallisuusselvityksen lisäksi myös Ulkomaansidonnaisuuksien selvityksen (UMS).

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, kokoaikainen
Sähköposti: tribedo.rekrytointi@op.fi
https://tribedo.fi/tyopaikka/kesatoihin-tribedolle-3/

Kiinnostunut työpaikasta?

Capture

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Tampere, Kuopio, Joensuu, Helsinki

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Tribedo Oy

Uusimaa

Tampere, Kuopio, Joensuu, Helsinki

-

tribedo.rekrytointi@op.fi

fiFinnish