Kesätöihin vankilaan

Kesätöihin vankilaan - hae kesävartijaksi Riseen
Hakuaika päättynyt: 12.02.24
Hakuaika päättyy: 12.02.24

Työn kuvaus:

Kesavartijarekry-2024

Kesätöihin vankilaan – hae kesävartijaksi Rikosseuraamuslaitokseen!

Haemme parhaillaan kesävartijoita useisiin vankiloihimme. Kesävartijatehtäviä on avoinna niin Helsingin, Jokelan, Juuan, Keravan, Kylmäkosken, Köyliön, Mikkelin, Pelson, Pyhäselän, Sukevan, Sulkavan, Suomenlinnan, Turun kuin Ylitornion vankilassa.

Kesätyöntekijänä työskentely vankilassa ei edellytä alan koulutusta, vaan jokainen kesävartija perehdytetään vankilan työtehtäviin.

Vartijat huolehtivat arjen sujuvuudesta vankilassa. Vartijat ovat vankien elämässä päivittäistukena ja vastaavat arjen toiminnan, kuten ruokailujen, ulkoilun ja työtoiminnan valvonnasta. Osa kesävartijapaikoista on avovankiloissa, joissa työtä tehdään tiiviissä lähityössä vankien kanssa esimerkiksi ohjaten heitä hakemusten, toiminnan ja asumisen asioissa.

Suosimme jämäköitä, valpasta työotetta ja sosiaalisia taitoja omaavia tiimipelaajia. Työssä tarvitaan paineensietokykyä, taitoa kohdata erilaisia ihmisiä, kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Vankilassa työskentelevän tulee olla täysi-ikäinen. Edellytämme nuhteetonta taustaa sekä soveltuvuutta rikosseuraamusalan tehtäviin. Teemme jokaisesta vankilaan töihin tulevasta turvallisuusselvityksen.

Lue lisää kesävartijan tehtävästä Valtiolle.fi -hakuilmoitukseltamme ja hae 12.2.2024 klo 16 mennessä.

Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta kesatyo.rise@om.fi tai suoraan vankiloiden yksikönpäälliköiltä tai apulaisjohtajilta. Heidän yhteystietonsa löydät vankiloiden verkkosivuilta (www.rikosseuraamus.fi).

Kiinnostunut työpaikasta?

RISE_logo-fi

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

Aloittelevan kesävartijan palkka on noin 2050–2500 euroa kuukaudessa.

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Paikkoja avoinna ympäri Suomen. Katso tarkemmin hakuilmoitukselta.

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu

Rikosseuraamuslaitos

Uusimaa

Paikkoja avoinna ympäri Suomen. Katso tarkemmin hakuilmoitukselta.

-

kesatyo.rise@om.fi

fiFinnish