KESÄTYÖ 2024, VALIO HAAPAVEDEN TEHDAS

Tule kesäduuniin Haapaveden Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Työn kuvaus:

Kesatyo_2024_15-12

KESÄTYÖ 2024, VALIO HAAPAVEDEN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Haapaveden tehtaalle (osoite: Teollisuustie 4, 86600 Haapavesi).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Haapaveden tehtaalla kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtaamme kesätöistä:

Tuotantovastaava Johanna Kaihua (tuotevalmistus, varasto, laboratorio ja jauhetehtaan pakkaamo) / puh. 050 384 0216 (soittoajat arkisin klo 14–15).
Tuotantovastaava Anssi Lehti (juustolan pakkaamo) / puh. 050 384 2718 (soittoajat 4.1.2024, 8.2.2024 ja 7.3.2024 klo 14–15).
Tuotantovastaava Antti Ollila (tuotevalmistus) / puh. 050 384 2557 (soittoajat 26.2. klo 12:00-15:00, 18.1. klo 12:00-15:00 ja 13.3. klo12:00-15:00).
***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Tuotevalmistuksessa pääset hoitamaan Haapaveden tehtaalla valmistettavien tuotteiden valmistusta ja varmistat tuotantoprosessin sujuvuuden. Pääset osaltasi huolehtimaan vastuualueen raportoinneista ja kirjauksista eri järjestelmiin sekä osallistumaan laaduntarkkailuun. Tuotevalmistuksen tehtävissä eduksi katsomme kokemuksen meijerialalta ja valmistusprosessista ja toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. meijeri/elintarvikealalta tai prosessitekniikan alalta.

Tuotepakkauksessa ja valmistuksen ohjauksessa pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone sekä sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta, aistinvaraisesta arvioinnista sekä kirjauksista järjestelmiin.

Työskentelet I -hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esihenkilöiden ja prosessiohjaajien kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Varasto

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta sekä osalle myös trukilla ajo kuuluu päivittäisiin työtehtäviin. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme monipuolisia varastotehtäviä.

Laboratorio

Laboratoriossa tehtävät koostuvat pääasiassa jauhenäytteiden käsittelystä sekä niihin liittyvistä analyyseistä. Suurin osa näytteiden analysoinnista tapahtuu kuitenkin muissa Valion laboratorioissa. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu prosessia tukevaa näytteenottoa ja siihen liittyviä tehtäviä.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Haapavesi, Kesätyö Pohjois-Pohjanmaa

Kiinnostunut työpaikasta?

Valio_logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pohjois-Pohjanmaa

Kaupunki

Haapavesi

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Pohjois-Pohjanmaa

Haapavesi

kts. ilmoitus

-

fiFinnish