KESÄTYÖ 2024, VALIO OULUN TEHDAS

Tule kesäduuniin Oulun Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Työn kuvaus:

ContactForum2024Kesatyo

KESÄTYÖ 2024, VALIO OULUN TEHDAS

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä Oulun tehtaalle (osoite: Kangaskontiontie 2, 90101 Oulu).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–4 kk touko – syyskuun välillä, painottuen kesä-elokuulle. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme Oulun tehtaalla kaikissa tehtävissä vähintään 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesätyö sopii myös alanvaihtajille. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä tehtaallamme. Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, mainitsethan hakulomakkeella, onko sinun mahdollista tehdä vuorotyötä.

Tuotanto

Pakkaamossa/jälkipakkaamossa pääset oppimaan eri pakkauskoneiden käyttöä. Vastuullasi on esim. koko pakkauskone tai sen jälkipää. Vastaat oman tehtäväsi osalta tuotelaadusta, aistinvaraisesta arvioinnista sekä kirjauksista järjestelmiin.

Työskentelet I -hygienia-alueella/muualla tuotantoprosessissa, joten kiinnität luonnostasi huomiota siisteyteen ja järjestykseen. Tehtävässä vaaditaan ahkeruutta ja tarkkuutta. Lisäksi sinun tulee olla oma-aloitteinen ja jämäkkä. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, esihenkilöiden kanssa. Työssä pystyt myös kehittymään, mm. opettelemalla erilaisia koneita ja niiden käyttöä sekä oppimaan ongelmanratkaisutaitoja.

Lisätietoja tuotannon töistä voit kysellä: tammikuussa Juhani Vaaramo p. 050 384 2788, helmikuussa Juha Huovinen p. 0400 436 547.

Varasto/logistiikka

Varastotyöntekijän kesätöissä pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin. Keräilyn puolella tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräily ja yhdistely. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta. Materiaalivaraston puolella tehtävät koostuvat taas tuotantoon saapuvien tuotteiden (mm. pakkausmateriaalien, hillokonttien ja jauheiden) vastaanottamisesta ja siihen liittyvistä vastaanottotarkastuksista/kirjauksista ja trukilla ajaminen kuuluu kiinteänä osana tehtävään. Tehtävässä vaaditaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Lisätietoja varaston töistä voit kysellä: keräilyvarasto Ari Kumpulainen p. 050 384 2634 tai Timo Leinonen p. 050 398 7353, materiaalivarasto Henri Laitinen p. 050 398 8455.

Kunnossapito

Kunnossapidon kesätyö on suurimmilta osin kone ja/tai sähkö-automaatio asentajan tehtäviä tuotantolaitteiden huolloissa ja korjauksissa. Mahdollisesti myös projekteissa mukana oloa. Kokemus asennus tai kunnossapitotöistä luetaan eduksi, mutta oleellisinta on hyvä asenne ja halu oppia. Työt tehdään pääasiassa kokeneemman asentajan työparina.

Lisätietoja kunnossapidon töistä voit kysellä: Aki Karppinen p. 050 315 4383 / ke 17.1. klo 9:00-9:30, ti 23.1. klo 9:00-9:30 sekä pe 2.2. klo 9:00-9:30.

Laboratorio

Tuotantolaitoksissa laborantin kesätöissä pääset tekemään esim. tuotantoprosessin aikana tapahtuvaa ja lopputuotteiden laadunvalvontaa sekä muita laatujärjestelmän mukaisia laadunvalvontatehtäviä. Ja myös mikrobiologisia, kemiallisia sekä aistinvaraisia analyyseja.

Lisätietoja laboratorion töistä voit kysellä: Susanna Antila p. 050 398 7339 / viikoilla 2 ja 3, ma-pe 9- 15 välisenä aikana.

Puhtaanapito

Siistijän kesätöissä pääset oppimaan ylläpito- sekä perussiivousta. Vastaat osastoilla toimisto-, sosiaali- ja tuotantotilojen puhtaanapidosta. Tehtävässä vaaditaan omatoimisuutta, ahkeruutta ja tarkkuutta. Tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta, sillä olet päivittäin tekemisissä eri sidosryhmien, esim. kunnossapidon, tuotannon henkilöstön ja tilojen käyttäjien kanssa. Työssä opit myös käyttämään erilaisia lattianhoito- ja yhdistelmäkoneita sekä erilaisia lattianhoitomenetelmiä. Siistijän kesätyötehtäviin hakeuduttaessa suoritettu hygieniapassi on suuri etu.

Lisätietoja puhtaanapidon tehtävistä voit kysellä: Anu Pelkonen p. 050 384 1206 / 17.1 klo 12–13, 23.1 klo 9–10, 6.2 klo 12–13 sekä 14.2 klo 9–10.

***

Näiden lisäksi työllistämme yksittäisiä työntekijöitä esim. henkilöstöravintolan, vaate- ja tarvikevaraston sekä henkilökuntamyymälän kesätöihin.

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Oulu, Kesätyö Pohjois-Pohjanmaa

Kiinnostunut työpaikasta?

Valio_logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pohjois-Pohjanmaa

Kaupunki

Oulu

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Pohjois-Pohjanmaa

Oulu

kts. ilmoitus

-

fiFinnish