KESÄTYÖ 2024, VALIO OY, PÄÄKONTTORI, HELSINKI

Tule kesäduuniin Valion Pääkonttorille!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Työn kuvaus:

Kesatyo_Paakonttori_2024

KESÄTYÖ 2024, VALIO OY, PÄÄKONTTORI, HELSINKI

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme kesätyöntekijöitä Valion pääkonttoriin Helsinkiin (osoite: Meijeritie 6, 00370 Helsinki).

Etsimme Sinua, joka olet reipas ja uskallat tarttua toimeen. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3 kk kesä – elokuun välillä. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä maalis-huhtikuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeä, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työsuojelu- ja työturvallisuusmääräysten vuoksi edellytämme 18 vuoden ikää sekä tehtävän hoitamisen kannalta riittävää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy kyseiseen tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaan tehtävistä voit myös tulla ilman aiempaa kokemusta tai alan koulutusta, opit tehtävän hyvän perehdytyksemme kautta. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota.

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Pääkonttoristamme löytyy henkilöstöravintola, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan sekä henkilökunnan myymälä, josta voi ostaa tuotteita edullisesti. Pitäjänmäellä on myös mainiot liikuntamahdollisuudet esim. Valion omalla kuntosalilla. Teemme työtä yrityksen toimintamallien ja tiimin työjärjestyksen mukaan hybridityönä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry.

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekrytointijärjestelmän kautta.

***

Alla esimerkkejä tyypillisimmistä kesätöistä:

Kotimaan myynti: myyntineuvottelija (touko-elokuu)

Etsimme kesäksi myyntineuvottelijaa. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin klo 7–16 väliin sijoittuvalla ajalla viitenä päivänä viikossa 7,5 tuntia. Työ on myyntityötä Valion ja Valio Aimo tukun asiakkaille puhelimen ja sähköpostin avulla. Työssä tehdään itsenäisiä päätöksiä toimenpiteineen annetun valtuuden ja ohjeistuksen puitteissa.

Sinulta odotamme luotettavaa itsenäistä otetta työtehtäviin, myönteistä asennetta asiakaskohtaamisiin, numerotarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja, tietotekniikan perusosaamista ja kokemusta Office-sovellusten käytöstä. Työskentelet suomen kielellä kotimaan organisaation sidosryhmien kesken. Ruotsin sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja myyntineuvottelijan kesätyöstä: Palvelupäällikkö Merja Lotvonen, p. 050 398 4320 / 26.1. klo 11–12, 5.2. klo 9–10, 22.2. klo 14–15.

Kotimaan myynti: myyntiassistentti (kesä-elokuu)

Valio Aimon myynnin tuen tiimissä tarjolla myyntiassistentin kesätyötä. Pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä raportointiin, tilastointiin, tarjouspyyntöihin, laskujen käsittelyyn, hinnoitteluun, myyntiorganisaation tukemiseen ja asiakasyhteistyöhön liittyen.

Tule mukaan uudeksi Aimoksi, tässä kesätyössä pääset olemaan monessa mukana. Työskentelet suomen kielellä kotimaan organisaation sidosryhmien kesken. Ruotsin sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja myyntiassistentin kesätyöstä: Myynnin tuen päällikkö Miikka Vuorela, p. 050 3805959 / arkisin klo 9-15.

Kansainvälinen myynti: vientikoordinaattori (kesä-elokuu)

Kansainvälisessä myynnissä kesätyötä on tarjolla vientikoordinaattorin tehtävissä. Tässä kesätyössä pääset osaksi kansainvälistä myyntiketjua, johon vaikuttavat useat paikalliset ja globaalit tekijät. Vientikoordinaattori vastaa tilaus-toimitus-prosessin sujuvuudesta aina tilauksen saapumisesta tavaran toimittamiseen asiakkaalle. Jokainen työpäivä on erilainen sisältäen mm. yhteydenpitoa sidosryhmiin (asiakkaat, tehtaat ja kuljetusliikkeet), vientidokumenttien laatimista sekä toimitusaikataulujen hallintaa. Työssä menestyminen vaatii kielitaitoa, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta, tarkkuutta, ja kykyä toimia itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja ripeästi. Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä elintarvikeviennin parissa, mahdollisuus oppia uutta sekä tilaisuus päästä osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä.

Lisätietoja vientikoordinaattorin kesätyöstä: Customer Care Manager Elina Elovirta-Saxén, p. 050 594 0245 / ti 23.1. klo 13-14, to 8.2. klo 15-16, ti 13.2. klo 12-13.

Markkinointi: sisältömarkkinointi (kesä-elokuu)

Etsimme kesätyöntekijää sisältömarkkinointi-tiimiin. Työssäsi suunnittelet, tuotat ja julkaiset sisältöjä Valion omiin kanaviin, kuten Instagramiin, Facebookiin, TikTokiin, Valio sovellukseen ja valio.fi-sivustolle. Työn tarkempi sisältö on mahdollista sopia oikean henkilön löydyttyä. Jos ruoka on intohimosi, on tämä kesätyö oivallinen mahdollisuus päästä työskentelemään avustaviin tehtäviin myös Valio Koekeittiölle.

Odotamme sinulta erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä oppia uutta. Katsomme eduksi sisällöntuotannon ja sosiaalisen median työkokemuksen sekä kiinnostuksen ruokaan. Toivomme, että olet tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työssä menestyminen vaatii tarkkuutta ja kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin – sosiaalisen median parissa on harvoin kahta täysin samanlaista päivää.

Lisätietoja sisältömarkkinoinnin kesätyöstä: sisältöpäällikkö Laura Saukkonen, p. 050 466 3692 / to 18.1. klo 13-14, ti 23.1. klo 14-15 ja pe 2.2. klo 9-10.

Markkinointi: digitaalinen markkinointi (kesä-elokuu)

Haemme kesätyöntekijää digitaalisen markkinoinnin tiimiin. Osallistut monipuolisesti Valion digitaalisen markkinoinnin toimenpiteiden toteuttamiseen. Työnkuvaan kuuluvat Valion chatbotin kouluttaminen ja kuluttajadialogi eri yhteisökanavissa. Lisäksi pääset tuottamaan sisältöjä ja tekemään julkaisuja Valion verkkopalveluissa. Koulutustaustasi voi olla AMK- tai yliopisto-opiskelija, yleisymmärrys digitaalisesta markkinoinnista, aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja digitaalisen markkinoinnin kesätyöstä: asiakaskokemuspäällikkö Pekka Rantamoijanen p. 050 398 7372 / to 25.1. klo 13-16, pe 26.1. klo 12-16, to 15.2. klo 14-16, pe 16.2. klo 9-11 tai to 7.3. klo 9-11.

Taloushallinto: Business Environment ja Market Intelligence (touko-elokuu)

Ryhmän kesätöihin kuuluu erilaisia johdon raportointiin ja market intelligenceen liittyviä tehtäviä. Erilaisten toimeksiantojen toteuttaminen (esimerkiksi kilpailijakatsaukset), kuuluvat myös toimenkuvaan. Työ tarjoaa mahdollisuuden saada laaja kuva Valion toiminnasta ja meijeritoimialasta yleensä. Odotamme sinulta analyyttistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, pitämään kiinni aikatauluista ja työskentelet positiivisen asenteen siivittämänä. Arvostamme ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja, vahvaa tietoteknistä osaamista, erityisesti PowerBi osaaminen on eduksi. Englannin kielen taito on perusedellytys.

Lisätietoja Business Environment ja Market Intelligence kesätyöstä: Vice President, Governance Development and Business Environment Tiina Kanervo, p. 050 384 1186 / 1.2 klo 13-14 ja 6.2 klo 9-10.

Taloushallinto, Myyntireskontra (kesä-elokuu)

Myyntireskontrassa pääset tekemään monipuolisia taloushallinnon tehtäviä esim. myyntireskontran hoito, maksujen kirjaukset ja täsmäyttäminen. Avustat myös luotonvalvonnassa. Tämä on myös hieno tilaisuus päästä näkemään laajemminkin ison talon taloushallintoa.

Lisätietoja myyntireskontran kesätyöstä: Luotonvalvontapäällikkö Päivi Parviainen, puh. 050 384 1028 / 7.2. klo 14-15 sekä 22.2. klo 14-15.

Taloushallinto, Kirjanpito- ja ostoreskontra (kesä-elokuu)

Kesätyö kirjanpidossa ja ostoreskontrassa sisältää mm. seuraavaa: ostolaskujen kirjaaminen tarkastajille SAP VIM järjestelmällä, tiliotteiden kohdistaminen sekä kotimaisille, että ulkomaisille ostolaskuille SAP järjestelmällä, maksukehoituksiin sekä saldovahvistuksiin reagoiminen nopealla aikataululla. Olet myös tärkeässä roolissa opastamassa ja neuvomassa tarkastajia ja hyväksyjiä SAP VIM järjestelmässä (ostolaskujen sähköinen kierrätysjärjestelmä).

Ostolaskujen tiliöinnin tarkastaminen SAP VIM järjestelmässä kuuluu myös tehtäviisi. Tämä on myös hieno tilaisuus päästä näkemään laajemminkin ison talon taloushallintoa.

Lisätietoja kirjanpidon ja ostoreskontran kesätyöstä: Kirjanpitopäällikkö Marianne Turunen, puh.050 3840 102 / 26.1. klo 10-11 sekä 31.1. klo 13-14.

Henkilöstö- ja palkkahallinto: Palkanlaskenta ja HR Desk

Palkanlaskennan ja HR Deskin yhteisenä kesätyöntekijänä olet osa palkanlaskennan ja henkilöstöasioiden osaavaa joukkoa. Työ koostuu niin palkanlaskennan rutiinitöistä, kuin myös HRDeskin monipuolisista avustavista tehtävistä. Tarkemmat tehtävät määritellään valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaisesti. Sinulle, joka olet innokas oppimaan uutta, tämä on hieno tilaisuus nähdä työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita ja päästä tukemaan valiolaisia esihenkilöitä HR kysymyksiin liittyvissä asioissa. Työssä tehdään itsenäisiä päätöksiä toimenpiteineen annetun valtuuden ja ohjeistuksen puitteissa.

Sinulta odotamme itsenäistä otetta työtehtäviin, luotettavuutta, vastuullisuutta, huolellisuutta, yhteistyökykyä, tietoteknisiä perustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työskentelykieli on suomi, mutta englannin kielen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Lisätietoja Palkanlaskennan ja HR Deskin kesätyöstä: Inari Sarén (HR Deskin tiiminvetäjä) puh 050 5391 894 / 24.1 klo 10–11 ja 13.2. klo 12–13 sekä Tytti Riihiluoma (Palkanlaskennan esihenkilö) puh. 045 631 0071 /22.1. klo 14-16, 19.2. klo 12-14 ja 4.3. klo 8-10.

Muu: ESG tukitiimi ja tuotetietojen hallinta (touko-elokuu/sopimuksen mukaan)

Olisitko sinä etsimämme vastuullisuustiimin vahvistus antamaan asiakkaille tukea ESG kysymyksissä sekä avustamaan erilaisissa tuotetietohallinnan tehtävissä? Työtehtävässäsi osallistut Valion yritysasiakkaiden elintarviketurvallisuus-, laatu- ja vastuullisuuskyselyiden käsittelyyn sekä tuotetietojen hallintaan. Tehtävässä toimit tiiviisti yhteistyössä laajan sisäisen asiantuntijaverkoston, tuotekehityksen sekä myynnin organisaatioiden kanssa.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä, tarkkaa ja vastuuntuntoista henkilöä, jolla on näppärät IT-taidot ja kykyä hahmottaa laajoja tietotarpeita ja tehtäväkokonaisuuksia. Tehtävässä on hyötyä elintarviketieteiden opinnoista ja kokemuksesta elintarviketeollisuudessa erityisesti tuotetietojen hallinnan, elintarviketurvallisuuden ja laadunhallinnan parissa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Lisätietoja ESG tukitiimi ja tuotetietojen hallinta kesätyöstä: Sustainability Manager Mervi Turunen soittamalla p. 050 3987447/ 6.2 kello 15.00-15.30, 19.2 kello 15.00-15.30 ja 4.3 kello 15.00-15.30.

***

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö, Kesätyö Helsinki, Kesätyö myynti, Kesätyö vienti, Kesätyö kansainvälinen myynti, Kesätyö talous, Kesätyö kirjanpito, Kesätyö ostoreskontra, Kesätyö myyntireskontra, Kesätyö markkinointi, Kesätyö HR, Kesätyö henkilöstötoiminto, Kesätyö ESG, Kesätyö tuotetietojen hallinta

Kiinnostunut työpaikasta?

Valio_logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Helsinki

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Pääkaupunkiseutu

Helsinki

kts. ilmoitus

-

fiFinnish