KESÄTYÖ 2024, VALIO RIIHIMÄEN TEHDAS, trainee

Tule trainee kesäduuniin Riihimäen Valiolle!
Hakuaika päättynyt: 10.03.24
Hakuaika päättyy: 10.03.24

Työn kuvaus:

Kesatyo_2024_15-9

KESÄTYÖ 2024, VALIO RIIHIMÄEN TEHDAS, trainee

Tule työkaveriksi meille, kesäduuniin Valiojengiin! Olemme alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätöissä pääset vaikuttamaan toimitusvarmuuteen ja asiakastyytyväisyyteen ja myös siihen mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Valion tuotteita viedään jo 50 eri maahan, olet myös osa globaalia menestystarinaamme.

Haemme alla oleviin, kesätraineen toimihenkilötehtäviin Riihimäen tehtaille (osoite: Meijerintie 6 (R1) ja Meijerintie 19 (R2), 11710 Riihimäki)

R1 tuotannon kesävuorovastaavaa

R2 tuotannon kesävuorovastaavaa

R1 varaston kesävuorovastaavaa

Kesätuotantoasiantuntijaa

Kunnossapidon kesäesihenkilöä

R1 kesävuorovastaavana vastaat päivittäisestä arjen johtamisesta ja panoksellasi varmistat pakkauksen sujuvan ja tehokkaan läpiviennin. Ohjaat työnjohdollisesti meijerityöntekijöiden toimintaa ja toimit yhteistyössä valmistuksen, varaston ja kunnossapidon kanssa. Raportoit vastuualueeltasi tuotantovastaavalle, joka tukee sinua tehtävässäsi. Lisätietoja antaa tuotantovastaava Jesse Meuronen p. 040 635 3156 / torstaisin klo 12–13.

R2 kesävuorovastaavana pääset toimimaan vuorovastaavien kanssa monipuolisissa päivittäisissä tehtävissä mm. ongelmanratkaisuiden ja arjen johtamisen tapahtumien kautta. Ohjaat työnjohdollisesti käynnissäpidon toimintaa päivävuorossa ja osallistut laadunparannushankkeiden edistämiseen yhteistyössä tukiorganisaatioiden kanssa. Työpanoksellasi varmistat pakkauksen laadukkaan ja tehokkaan läpiviennin työturvallisuudesta tinkimättä. Lisätietoja antaa tuotantovastaava Rami Hakola p. 050 384 0625 / 12.1. klo 12–13 ja 25.1. klo 14–15.

R1 varaston kesävuorovastaavana pääset tutustumaan jakeluvaraston erilaisiin työtehtäviin esihenkilön ominaisuudessa. Vuoroissasi toimit aina yhdessä kokeneen vuorovastaavan kanssa. Tehtäviin kuuluu mm. asiakkaillemme toimitettavien kuormien keräilyn ja yhdistelyn ohjaus. Tutuksi tulee puheohjattu äänikeräily, tavaran vastaanotto ja lähetys, lämpötila ja leimanhallinta. Varaston arjen johtamista, resurssien kohdentamista ja ongelmien ratkaisua yhdessä resurssisuunnittelun, tuotannon ja kunnossapidon kanssa. Lisätietoja antaa varastovastaava Mikko Pyöttiälä p. 0400 484 904 / torstaisin klo 11–12 ajalla 12.1.–23.2.

Haemme kehitysorganisaatioon kesätuotantoasiantuntijaa. Pääset mukaan tuotteiden ja toiminnan laadunparannustehtäviin tuoden esille elintarviketurvallisuus- ja laatunäkökulmaa raportoinnin ja selvitysten kautta. Sinulla on hyvä mahdollisuus päästä tekemään työtä erilaisissa tilanteissa tehtaan arjessa. Lisätietoja antaa HSEQ-päällikkö Minna Laatikainen p. 050 384 2861 / 12.1. 14–15, 26.1. klo 14–15 ja 31.1. klo 14–15.

Kunnossapidon kesäesihenkilönä pääset toimimaan kunnossapidon työnsuunnittelun ja kunnossapitovastaavien kanssa monipuolisissa päivittäisissä tehtävissä mm. teknisten, sähkö- ja automaatio-vikatilanteiden ratkaisuissa ja resursoinnissa, töiden suunnittelun ja arjen johtamisen tapahtumien kautta tulevien tehtävien parissa. Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Kalevi Siitonen p. 040 145 2953 / 10.1. klo 10–10.50 ja 25.1.23 klo 13–14.

Etsimme Sinua, joka olet reipas, uskallat tarttua toimeen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Teet mielelläsi työtä tiimissä kannustavalla ja positiivisella asenteella, myös itsenäinen työskentely onnistuu sinulta. Olet joustava ja ennakoiva, sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ymmärrät tarkkuuden, asiakastyytyväisyyden sekä työturvallisuuden merkityksen työssäsi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Tuemme kehittymistäsi, oppimistasi ja urapolkuasi ja annamme siihen päivittäin eväitä. Trainee-tehtävissä et ole esihenkilövastuussa vuorossa yksin, vaan paikalla on myös vastuussa oleva esihenkilö.

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 3–5 kk touko – syyskuun välillä. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa, milloin voit työskennellä. Edellytämme Riihimäen tehtaalla kaikissa tehtävissä riittävää suomen kielen taitoa. Kesän aikana saat hyvän näkemyksen siitä, mitä kiinnostavia uramahdollisuuksia elintarvikeala voi tarjota. Haemme tehtäviin soveltuvia henkilöitä, joilla on korkeakouluopintoja vähintään seuraavasti:

Koulutus: AMK- tai yliopisto-opinnot, minimissään 3. vuosikurssi menossa (opinnot selkeästi edistyneet)

Koulutusala:

– Kunnossapidon kesäesihenkilö: kone-, sähkö- tai prosessitekniikka

– R1 Varaston vuorovastaava: bio- ja elintarviketekniikka, logistiikka, kone-, sähkö- tai prosessitekniikka

– R1 ja R2 tuotannon vuorovastaava: bio- ja elintarviketekniikka, maataloustekniikka, prosessitekniikka

– Laatu: bio- ja elintarviketekniikka, maatalousteknologia, prosessitekniikka, kemiantekniikka

Aikaisempi kokemus Valiolta, mieluiten Riihimäen toimipisteeltä, katsotaan vahvaksi eduksi. Mikäli sinulla ei ole soveltuvaa kokemusta tai opiskeluvaatimukset eivät tässä kohtaa täyty, voit hakea kesätyöpaikkoja Riihimäen kesätyöhaun kautta ja kartuttaa kokemusta tulevaisuuden trainee-tehtäviin!

Maistuvan kesäduunin lisäksi voimme tarjota sinulle:

– Työpaikan iloisessa ja yhteisöllisessä Valiojengissä sekä osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

– Uramahdollisuudet jatkossa, monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta

– Ison yrityksen henkilöstöedut ja kattavat työterveyspalvelut

– Laadukkaat ja turvalliset työvälineet/työvaatteet

– Tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaisen palkan sekä monipuoliset vuorolisät

– Vastuulliset ja eettiset arvot, jotka on helppo omaksua: meille vastuullisuus on työtä ympäristön, yhteiskunnan, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tehtaaltamme löytyy myös henkilöstöruokala, jossa voit nauttia työpäivän aikana edullisen ja maistuvan lounaan, sekä henkilökunnan myymälä.

HAKUOHJEET: Odotamme jo innolla kesätyöhakemuksia Valiojengiin! Alamme käsittelemään hakemuksia ja haastattelemaan hakijoita heti haun alettua, kannattaa olla nopea ja laittaa hakemusta tulemaan hakulinkin kautta tai osoitteessa www.valio.fi/rekry

Hyödynnä hakulomakkeessa olevaa videointimahdollisuutta ja kerro osaamisistasi, miksi juuri sinä olisit sopiva kesäduuniin Valiolle.

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka. Viestimme hakuprosessin etenemisestä rekryjärjestelmän kautta.

Hakusanat: Kesätyö 2024, Kesäduuni 2024, Vastuullinen Kesäduuni, Kesätyö Riihimäki, Kesätyö Kanta-Häme

Kiinnostunut työpaikasta?

Valio_logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Trainee

Palkkaus

-

Sijainti

Kanta-Hame

Kaupunki

Riihimäki

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Valio Oy

Kanta-Hame

Riihimäki

kts. ilmoitus

-

fiFinnish