Kesätyö, Myynnin tukitehtävät, Millog Oy Tampere

Töitä teknisestä myynnistä kiinnostuneille!
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

OP4_3433

Kesätyö myynnin tukitehtävien parissa, Millog Oy Tampere

Etsimme Tampereen toimipaikallemme kesätyöntekijää myynnin tukitehtäviin. Tehtävässä pääset osana myyntitiimiämme avustamaan tarjousmateriaalien tekemisessä, CRM-järjestelmän ylläpidossa sekä muissa myyntiä tukevissa tehtävissä.

Etsimme tehtävään teknisen tai kaupallisen alan korkeakouluopiskelijaa, joka haluaa päästä työskentelemään teknisen myynnin parissa. Tehtävä soveltuu myös opintojensa alussa olevalle henkilölle. Opinnot myynnin parissa tukevat tehtävässä menestymistäsi. Odotamme, että sinulla on sujuvat IT-taidot, tarkka työskentelyote ja olet oppimishaluinen. Teet työtäsi positiivisella asenteella ja suhtaudut uteliaasti erilaisiin vastaantuleviin tehtäviin.

Työ sijoittuu aikavälille 01.06.2024-31.08.2024, mutta ajat ovat kuitenkin sovittavissa opintojesi mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, joissa pääset varmasti oppimaan uutta. Pidämme huolen, että saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoinen tiimi tukee työssä onnistumistasi koko työsuhteen ajan. Turvallisuus on meillä aina etusijalla, ja sen toteutumisesta me milloglaiset pidämme yhdessä huolen.

Työkulttuurimme rakentuu reilusta ja rennosta tiimihengestä, missä jokainen saa tulla töihin sellaisena kuin on. Yhteiset kahvi- ja lounastauot helpottavat tutustumista työkavereihin. Työsuhteen aikana käytössäsi ovat erilaiset henkilöstöetumme, jotka tukevat hyvinvointiasi monin eri tavoin. Arvostamme myös vapaa-aikaasi ja esimerkiksi liukuva työaika mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Kun työskentelet Millogilla, olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta.

Tehtävän palkka on 1900-2400 €/kk.

Palkkaus tehtävässä määrittyy teknologiateollisuuden TES mukaan. Korkeakouluopiskelijoiden palkan määrityksessä otetaan huomioon opinnoissa kertyneet opintopisteet. Lisäksi otetaan huomioon toimen tai työtehtävän laajuus ja vaativuus sekä henkilön taidot, tiedot, aikaisempi kokemus ja muut vahvuudet.

Voisiko Millogilla olla sinun kesätyöpaikkasi kesälle 2024? Käy tutustumassa meihin ja lue aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksista meillä työskentelystä täällä: https://millog.fi/kesatyontekijoille/

Lisätiedot & hakeminen

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Piispa, puh. 050 332 1078

Kesätyöpaikoissamme hakuaikaa on aina 11.2.2024 asti. Hakemuksesi pääset jättämään osoitteessa www.millog.fi/kesatyontekijoille/

Kesätyöhaun aikataulu:

hakuaika 15.1.-11.2.2024
haastattelut tehtäviin pidetään helmikuun aikana
valintapäätöksistä kerrotaan mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen, kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana
Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Kiinnostunut työpaikasta?

Millog-yhtiot-logo-RGB

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

1900-2400 €/kk

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Tampere

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Millog-yhtiöt

Pirkanmaa

Tampere

Toni Piispa, puh. 050 332 1078

-

fiFinnish