Kesätyöntekijöitä Kempin tuotantoon

Kesäksi Kempille? Haku käynnissä nyt!
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
Hakuaika päättyy: 29.02.24

Työn kuvaus:

Viljanen-Janne-2-w

Haemme nyt Kempille Lahteen

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ
elektroniikkatuotantoon ja hitsauslaitekokoonpanoon 2-4 kuukaudeksi (touko-elokuun väliseksi ajaksi). Kesätyöjakson aloitus ja pituus sovitaan aina erikseen tehtävän mukaan.

Mistä on kyse?

Tuotannon työtehtävät ovat monipuolisia kokoonpanotuotannon tehtäviä: hitsauskoneiden ja -laitteiden elektroniikkakorttien ladontaa, muuntajavalmistuksen käämintä- ja kokoonpanotehtäviä, hitsauskoneiden lopputuotteiden kokoonpanoa sekä kotelointia ja pakkausta.

Mitä toivomme hakijalta?

– Hyviä vuorovaikutustaitoja, halua oppia uutta ja tehdä työtä, oikeaa asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sorminäppäryyttä ja käsityökalujen käyttötaitoa.

Lisätietoja

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.2.2024 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Meistä

Kemppi on teknologia- ja muotoilujohtaja kaarihitsaukseen laitteita valmistavassa teollisuudessa. Olemme sitoutuneet parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä ja työskentelemällä vihreämmän ja tasa-arvoisemman maailman puolesta. Kemppi toimittaa vastuullisia tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat ohjenuoramme.

Kokenut kumppaniverkostomme kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 195 miljoonaa euroa. Työllistämme lähes 800 asiantuntijaa 16 maassa. Italialainen hitsauspoltinvalmistaja Trafimet Group SpA on osa Kemppi Oy -konsernia.

Kiinnostunut työpaikasta?

Kemppi-logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Opisto, Muu

Kemppi Oy

Paijat-Hame

Lahti

-

-

fiFinnish