Kesätyöntekijöitä Tuotannonsuunnitteluun

Kesätyöntekijöitä Tuotannonsuunnitteluun
Hakuaika päättynyt: 23.03.24
Hakuaika päättyy: 23.03.24

Työn kuvaus:

Tule kesäksi tuotannonsuunnitteluun HKScanille!

Kiinnostaisiko sinua ura maistuvien elämysten parissa? Haluatko olla mukana matkallamme monipuoliseksi ruokataloksi? Valmistaudumme kesän kiireisiin ja etsimme uusia jäseniä tuotannonsuunnittelun tiimiin Forssaan, Raumalle ja Vantaalle.

Millaista työ HKScanilla on?

Tuotannonsuunnittelija tehtävässä toimit osana tilaus-toimitusketjun ohjausorganisaatiota. Vastaat vastuualueesi tuotannonsuunnittelusta, toteutuman seurannasta, korjaavista toimenpiteistä ja myynnin saatavuudenhallinnasta.

Kuten jo varmaan saatat arvata, tässä työssä päivät eivät ole samanlaisia vaan pääset tekemään ja näkemään tuotannon, kysynnänsuunnittelun, myynnin ja logistiikan koko kirjon. Yhteistyö muiden toimintojen kanssa on luonnollinen osa päivittäistä tekemistäsi, etkä pelkää tarttua puhelimeen haastavammissakaan asioissa.

Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja suhtaudumme joustavasti työympäristöömme, jolloin toisinaan työskentelemme kotoa käsin ja muina päivinä työskentelemme toimistolla. Joka tapauksessa viikonloput ovat aina vapaita, jolloin aikaa jää hienosti myös kesästä nauttimiseen!

Mitä tarjoamme?

Ensinnäkin pääset osaksi huipputiimiä, jonka valttikortteina on aito välittäminen, kaverin kannustaminen, avoin keskustelukulttuuri ja vahva osaaminen elintarvikealasta. Osana työyhteisöämme tulet yli 5 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi, joten yksin ei tarvitse pohtia hankaliakaan asioita, sillä aina löytyy kollega, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia. Meillä HKScanilla henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus ovat tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa ja panostammekin henkilöstön viihtyvyyteen ja siihen, että töihin on kiva tulla joka päivä. Meiltä löytyy myös ison talon henkilöstöetuudet, kuten laaja työterveyshuolto sekä henkilökuntamyymälä.

Mitä me sitten odotamme sinulta?

Meidän tiimissämme pärjää tyyppi, joka johtaa itseään sekä vastuullaan olevia tehtäviä. Sinulta löytyy tarmoa töihin tarttumiseen, sinnikkyyttä ja loistavaa paineensietokykyä sekä oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi loogista ja asiakaslähtöistä ajattelukykyä, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytys valinnalle. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja sekä yllättäviä tilanteita, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi.

Seuraat alan kehittymistä ja sinulla on kokemusta ja ymmärrystä alan parhaista työkaluista, kanavista ja toimintatavoista. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja osaat luoda niistä selkeitä toimintatapoja. Työskentelet aktiivisesti yhteisten tavoitteiden eteen, etkä pelkää tuoda esiin uusia näkökulmia. Innostut uuden luomisesta ja muutoksen läpiviennistä.

Miten tästä eteenpäin?

Alta voit helposti näpytellä hakemusta meille eteenpäin, mutta teethän sen viimeistään 29.2.2024. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä – älä siis suotta aikaile! Työt tehtävässä alkavat sopimuksen mukaisesti.

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.

#kesätyö #rekry #contactforum

Kiinnostunut työpaikasta?

1200px-HKScan_logo.svg

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Forssa, Rauma, Vantaa

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Muu

HKScan Finland Oy

Pääkaupunkiseutu

Forssa, Rauma, Vantaa

-

-

fiFinnish