Kesätyöntekijöitä useille paikkakunnille!

BAUHAUSin kesätyöntekijähaku 2024 on käynnissä!
Hakuaika päättynyt: 29.02.24
Hakuaika päättyy: 29.02.24

Työn kuvaus:

Laura_bannerit_1920x1080px_202343-002

Moikka!

Kesätyöntekijähaku 2024 on nyt käynnissä!

Onko asiakaspalvelu ja myyntityö lähellä sydäntäsi? Viihdytkö työyhteisössä jossa jokainen päivä on erilainen ja saat mahdollisuuden oppia uutta? Haemme nyt kesätyöntekijöitä eri osastoille kaikkiin tavarataloihimme, sekä verkkokauppamme asiakaspalveluun. Kesätyö BAUHAUSissa on monipuolista ja vaihtelevaa ja pitää sisällään osastosta riippuen mm. asiakkaiden opastusta ja myyntityötä, tuotteiden hyllyttämistä, kuormien purkamista, sekä osaston siisteydestä huolehtimista.

Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen, sekä osaavien tiimiläisten täyden tuen! Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä on toki plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on iloinen palveluasenne ja halu oppia!
Haluamme tarjota tänäkin vuonna hyviä kesätyöpaikkoja ja -kokemuksia. Kuulumme Vastuullinen työpaikka -yhteisöön ja noudatamme vastuullisen työnantajuuden periaatteita.

Jos olet vielä vailla kesätyöpaikkaa ja BAUHAUS kiinnostaa, niin käy katsomassa avoimet paikat nettisivuillamme ja jätä hakemus! 🙂

Kiinnostunut työpaikasta?

Bauhaus_logo_uusi

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

TES

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Vantaa, Espoo, Turku, Tampere, Lahti, Oulu

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot, Opisto, Muu

Bauhaus & Co Ky

Paijat-Hame

Vantaa, Espoo, Turku, Tampere, Lahti, Oulu

-

-

fiFinnish