Kesätyöntekijöitä Vaasan leipomoiden lähettämöihin

Lähettämötyöntekijöitä leipomoihin.
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Työn kuvaus:

Katri_Lehtola_KEKSI_Vaasan_leipomokuvaus-1208-pienempi

Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen kesätyö? Sinä voit olla yksi niistä tärkeistä henkilöistä, joilla on sormensa pelissä siinä, että kauppojen hyllyiltä löytyy herkullista ja tuoretta leipää.

Haemme joukkoomme Vaasan leipomoihin

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LÄHETTÄMÖTYÖHÖN

Vaasan leipomoissa on tarvetta yhteensä noin 70 kausityöntekijälle eri tehtävissä. Suurin osa tehtävistä ajoittuu touko – syyskuun välille. Mikäli olisit valmis aloittamaan kesätöissä jo aikaisemmin kevään aikana tai haluaisit mahdollisuuksien mukaan jatkaa työssä myös kesäkauden jälkeen, mainitsethan tästä jättäessäsi hakemustasi meille.

Haemme kausityöntekijöitä sekä osa-, että kokoaikaisiin työsuhteisiin kesälomakauden ajalle. Työvuorot sijoittuvat tuotannon ja työvuorokierron mukaisesti eri vuorokauden aikoihin. Leipomon lähettämössä työajat painottuvat ilta- ja yöaikaan ja työvuoroja on myös viikonloppuisin. Palkkaus tehtävässä on Suomen elintarviketyöläisten leipomoiden työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tehtäväkenttäsi

Työskentelet asiakaskeräilyyn liittyvissä tehtävissä. Työssä käytetään apuna nykyaikaista valo-ohjattua keräilyjärjestelmää ja siihen liittyviä laitteita. Lähettämötyö on ajoittain hektistä ja työ sisältää fyysisyyttä eli esimerkiksi laatikoiden nosteluita ja siirtämistä.

Leipomo on paikka, jossa lukuisten asioiden on loksahdettava yhteen aina raaka-aineiden annostelusta leivontaan ja pakkaamiseen. Tarvitsemme leipomon lähettämöön työntekijöitä, jotka huolehtivat ammattitaitoisesti omasta vastuualueestaan ja tekevät saumatonta yhteistyötä laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Työssä tarvittavat osaamiset ja ominaisuudet

Solahdat joukkoomme vaivattomasti, jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

olet oma-aloitteinen ja kykenet myös itsenäiseen työhön
osaat toimia rauhallisesti ja ratkaisuhakuisesti myös yllättävissä tilanteissa
olet avoin tiimipelaaja, joka pystyy työskentelemään yhteistyössä muiden kanssa
olet järjestelmällinen ja huolellinen
luonteeltasi olet positiivinen ja toimeen tarttuva
olet täysi-ikäinen ja pystyt kommunikoimaan suomen kielellä sujuvasti työympäristössä
Hae rohkeasti, vaikkei sinulla vielä olisi vielä kokemusta vastaavanlaisesta työstä! Pääset oppimaan uutta kanssamme ja perehdytämme tehtäviin kattavasti.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Jos kysyisit joltain työntekijältämme, mikä tekee Vaasanista erityisen työpaikan, he vastaisivat poikkeuksetta ”avoin, ystävällinen ja yhteistyökeskeinen kulttuuri”. Teemme hyvää yhdessä, se on leipälajimme. Meitä yhdistää intohimo leipään ja leivontaan, mikä näkyy vahvasti kaikessa tekemisessämme. Vaikka leipä on meille vakava asia, elämään emme suhtaudu turhan tiukkapipoisesti. Hyvän leivän ja ahkeroinnin lisäksi päiviimme mahtuu paljon naurua. Haastavista tilanteista selviämme yhteistyöllä ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Kesätöissä meillä pääset näkemään huippuunsa hiotun ja tehokkaan leivonta- ja lähettämöprosessin sekä oppimaan ammattitaitoisilta kollegoilta. Pyrimme mahdollistamaan jatkuvuutta kesätyöntekijöillemme myös kesäkauden jälkeen ja useat meillä kesän töissä olleet ovatkin jatkaneet töiden tekemistä esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohella. Vaasanilla olemme erityisen ylpeitä pitkistä työuristamme, joka kertoo siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä ja työ pysyy mielenkiintoisena vuodesta toiseen.

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Toimimme vastuullisesti, mikä näkyy meillä myös vastuullisuutena henkilöstöämme kohtaan. Pidämme yhdessä huolta toisistamme ja varmistamme, että työympäristö on turvallinen ja terveellinen jokaiselle vaasanilaiselle.

Kesätyöntekijöiden kertomaa

Vaasanilla on vuosittain useita kymmeniä kesätyöntekijöitä. Tässä muutamia heidän antamiaan palautteita kesäkauden päätyttyä:

”Selkeät työnjaot ja ohjeet sekä mukava työilmapiiri.”

”Hyvät työsuhde-edut, kuten työkengät ja leivät. Hyvä työterveyshuolto ja perehdytys.”

”Ei kynnystä kysyä asioista. Jos vastausta ei saanut heti, se kyllä selvitettiin sinulle.”

”Asiallinen rento työilmapiiri. Kaikki olivat auttavaisia.”

”Työoloihin ja turvallisuuteen panostettu, joten voi huoletta keskittyä työntekoon.”

Ja eikun hakemusta sisään!

Hae kesätyötä viimeistään 11.2.2024 jättämällä hakemus rekrytointijärjestelmäämme. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Hakemuksen pystyy jättämään helposti myös ilman CV:tä. Jätä meille tässä tapauksessa lyhyt esittely itsestäsi, jossa kerrot motivaatiostasi tehtävää kohtaan sekä aikaisemmasta mahdollisesta työ- ja opintotaustastasi.

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäiset haastattelut Recright-videohaastattelutyökalua hyödyntäen. Videohaastatteluvaiheesta etenevät kandidaatit tapaamme paikan päällä haastattelussa ennen lopullisten rekrytointipäätösten tekoa. Kutsumme etenevät kandidaatit videohaastatteluun sähköpostilla ja tulemme olemaan kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Kiinnostunut työpaikasta?

CF-JobBoard-Logo-2024-LM-Vaasan-MP

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Muut

Kaupunki

Vantaa, Kuusankoski ja Kiiminki

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu

Lantmännen

Muut

Vantaa, Kuusankoski ja Kiiminki

-

-

fiFinnish