Liikennesuunnittelijaharjoittelija

HSL hakee 2 liikennesuunnittelijaharjoittelijaa
Hakuaika päättynyt: 02.02.24
Hakuaika päättyy: 02.02.24

Työn kuvaus:

web1200__N2A9072-2-1-kevainen-nakyma-Senaatintorille

Haemme Operatiiviseen yksikköön kesätöihin kahta

LIIKENNESUUNNITTELIJAHARJOITTELIJAA

Operatiivinen yksikkö sijoittuu Liikenne-tulosalueelle, joka vastaa mm. linjasto- ja aikataulusuunnittelusta sekä joukkoliikenteen hankinnasta. Yksikköömme kuuluu 14 vakituista työntekijää. Yksikkömme vastuualueita ovat esimerkiksi liikenteen häiriönhallinta, joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyt tapahtumien ja työmaiden aikana sekä bussiliikenteen infrayhteistyö kuntien ja tienpitäjien kanssa.

Liikennesuunnittelijaharjoittelijana varmistat HSL-alueen raitio- ja bussiliikenteen toimintaedellytykset työmaiden ja tapahtumien aikana. Tehtäviisi kuuluu muun muassa joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyjen suunnittelu sekä tiedon välittäminen esimerkiksi liikennöitsijöille ja HSL:n muille asiantuntijoille. Työ voi sisältää myös joukkoliikennerekisterin päivittämistä. Työssä suoriutuminen vaatii tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden ja jäsenkuntien kaupunkiympäristön edustajien kanssa. Tehtävä on pääosin toimistotyötä, mutta voi sisältää myös maastokäyntejä.

Mitä odotamme?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, jämäkkyyttä, vastuunkantokykyä sekä kykyä työskennellä monipuolisessa yhteistyöverkostossa. Hyvät neuvottelutaidot ja organisointikyky auttavat tehtävässä suoriutumisessa. Tehtävässä vaaditaan kykyä viestiä selkeästi äkillisissäkin poikkeustilanteissa.

Edellytämme sinulta tietoteknisiä perustaitoja, hyvää HSL-alueen paikallistuntemusta, B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on suoritettuja opintoja esimerkiksi liikennetekniikasta tai infrarakentamisesta.

Mitä tarjoamme?

Meidän joukkueessamme pääset näyttämään ja käyttämään osaamistasi tulevaisuuden palvelujen kehittämisessä. Yhdessä me luomme toimivan Helsingin seudun liikkumisen ja sykkeen. Meillä on eri alojen asiantuntijoita puhaltamassa yhteen hiileen. Tavoitteemme on olla alamme paras asiantuntija.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon, ergonomiset työvälineet, lounasedun sekä tukea vapaa-ajan liikkumiseen ja kulttuuririentoihin. Monipaikkainen työ ja joustava etätyö tukevat sujuvaa työskentelyä .

Työ alkaa sopimuksen mukaan jo keväällä osa-aikaisena esim. 10 h/vko. Työ jatkuu mahdollisesti myös syksyllä.

Palkkaus määräytyy suoritettujen opintopisteiden perusteella.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi liikennesuunnittelijaharjoittelijan kuvauksesta, lähetä hakemuksesi viimeistään 28.1.2024 Kuntarekryn kautta. Käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Maija Musto, puh. 050 544 1023. Tavoitat Maijan parhaiten ke 17.1. klo 9-10, to 25.1. klo 13.30-14.30 tai pe 26.1. klo 9-10.

Me HSL:ssä mahdollistamme sujuvan arjen ja luomme Helsingin seudun sykkeen ja liikkumisen selkärangan. Reilusti yli puolet Suomen joukkoliikennematkoista tehdään toiminta-alueellamme ja valtaosa asiakkaistamme on sitoutunut kulkemaan kanssamme vuodesta toiseen. Asiakaskokemus ja asiakasymmärrys ovat erottamaton osa kaikkea toimintaamme. Ennakoimme ja uudistamme tulevaisuuden liikkumista maailman muuttuessa ja ratkaisumme perustuvat tietoon ja analytiikkaan.

Kiinnostunut työpaikasta?

logo_hsl

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

Palkkaus määräytyy suoritettujen opintopisteiden perusteella, n 2300 - 2700 e/kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Helsinki

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Pääkaupunkiseutu

Helsinki

yksikön päällikkö Maija Musto, puh. 050 544 1023. Tavoitat Maijan parhaiten ke 17.1. klo 9-10, to 25.1. klo 13.30-14.30 tai pe 26.1. klo 9-10.

-

fiFinnish