Mekaniikkasuunnittelun harjoittelija, Projektointitiimi

Elektroniikkalaitteiden mekaniikkasuunnittelu
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Työn kuvaus:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme mekaniikkasuunnittelun harjoittelijaa. Tehtävässäsi harjoittelijana työskentelet yhdessä projektointitoimiston (PMO) suunnittelijoiden kanssa Merus Powerin laitteistojen suunnittelutehtävissä. Tehtäviisi sisältyy elektroniikkalaitteiden mekaniikkasuunnittelu, kuten ohutlevysuunnittelu, kiskostosuunnittelu, rakennesuunnittelu.

Toivomme sinulta:

IInsinööri tai DI-opintoja. Opintosi olisivat valmistumisvaiheessa tai jo valmiit. Lopputyöntekiminen on myös mahdollista.
Erinomaista englannin kielen taitoa.
Sähkötekniikan tuntemusta.
Valmistustekniikkaosaaminen on etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Mekaniikkasuunnittelun harjoittelija.

Kiinnostunut työpaikasta?

Merus-Power-logo-01

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Työ suoritetaan

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

fiFinnish