Myynnin harjoittelija (1 paikka)

Tutustu teknologiayrityksen myynnin arkeen!
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Työn kuvaus:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Myynnin harjoittelijana pääset tutustumaan kansainvälisen teknologiayrityksen myynnin arkeen sekä Meruksen tuoteportfolioon ja asiakkaisiin.

Tehtäviisi kuuluu myynnin tukeminen monella eri tavalla päivittäisissä töissä, kuten avustaminen myyntimateriaalien tuottamisessa, tarjouslaskennassa ja myynnin materiaalien hallinnassa. Avustat myös tekniskaupallisten analyysien laatimisessa asiakkaillemme.

Toivomme sinulta:

Opintoja tekniseltä tai kaupalliselta alalta.
Hyvää englannin kielen taitoa.
Hyviä Office-ohjelmien käyttötaitoja.
Kykyä ja kiinnostusta (sähkö)teknis-kaupalliseen laskentaan Excelillä.
Python-ohjelmointi / datankäsittelykokemus esimerkiksi Python ohjelmointikielellä katsotaan eduksi.
Itseohjautuvuutta, innostuneisuutta ja kiinnostusta tutustua Meruksen dynaamisen kv-myyntitiimin toimintaan.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Myynnin harjoittelija.

Kiinnostunut työpaikasta?

Merus-Power-logo-01

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Työ suoritetaan

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

fiFinnish