Ostaja

Haemme innokasta ja kehityshaluista ostajaa
Hakuaika päättynyt: 28.01.24
Hakuaika päättyy: 28.01.24

Työn kuvaus:

933A1432

Miltä kuulostaa uudet ja mielenkiintoiset haasteet pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä?

Etsimme innokasta ja kehityshaluista ostajaa Nastolan tehtaallemme.

Tehtävässäsi pääset syvälle ostoprosessin maailmaan, ennakoimisesta tarjouspyyntöihin, kilpailuttamiseen, tilauksiin ja toimitusten seurantaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa, ylläpidät suhteita ja varmistat, että tarvittavat tuotteet ja raaka-aineet ovat saatavilla aina tarvittaessa. Teet yhteistyötä tuotannon, myynnin ja suunnittelun kanssa sekä pääset osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin. Vastuullesi kuuluu myös toimittaja auditointeja suomessa ja ulkomailla.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus ja muutaman vuoden kokemus ostojen ja hankintojen parista. Hallitset Excelin lisäksi erilaisten raportointi- ja analysointityökalujen käytön. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja olet proaktiivinen sekä järjestelmällinen työskentelijä, joka pystyy pitämään langat käsissä myös aikataulupaineen alla. Eduksi katsomme kokemuksen SAP-toiminnanohjausjärjestelmästä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia haasteita, oppimisen mahdollisuuksia sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi saat nauttia hyvinvointia tukevista eduista ja vapauden tehdä töitä hybridi­mallin mukaisesti. Työssäsi sinua tukee huippuosaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Tämä tehtävä on täynnä mahdollisuuksia, ja odotamme innolla uuden jäsenen liittymistä tiimiimme!

Miksi Wipak?

Wipak on joustopakkausalan edelläkävijä, joka luo muutosta innovaatioillaan. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää huomista!

Nastolan ja Valkeakosken tehtaamme ovat osa globaalia tiimiämme, jossa ideoitasi arvostetaan, ammatillista kasvuasi tuetaan ja työlläsi on oikeasti merkitystä. Toimimme arvojemme mukaisesti: luottamus, yhdessä tekeminen, vastuullisuus ja rohkeus ovat meille kaikkea muuta kuin korulauseita. Tyytyväinen henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten turvallisuuttasi, kehittymistäsi ja hyvinvointiasi ei vain arvosteta – ne ovat kulttuurimme ytimessä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi?

Ole ystävällinen ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 28.01.2024 mennessä. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa Purchasing Manager Ari Lehto, ari.lehto@wipak.com

Kiinnostunut työpaikasta?

wihuri-logo-vaaka-contact-forum

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Työ suoritetaan

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Wihuri Group

Paijat-Hame

Lahti

-

ari.lehto@wipak.com

fiFinnish