Palveluneuvojia kesätöihin HOK-Elannon Asiakasomistajapalveluihin

Palveluneuvojia kesätöihin HOK-Elannolle
Hakuaika päättynyt: 03.03.24
Hakuaika päättyy: 03.03.24

Työn kuvaus:

hok_030523-347-web

Sytytkö työstä ihmisten kanssa kasvokkain ja haluat kehittyä asiakaspalvelussa? Haluaisitko kurkistaa rahoitus- ja pankkimaailman saloihin? Tässä sinulle loistava tilaisuus ensi kesäksi!

Etsimme useita palveluneuvojia kesätöihin HOK-Elannon alueen toimipisteisiin Helsinkiin, Espooseen, Vantaalle, Keravalle, Järvenpäähän ja Hyvinkäälle.

Jos olet myyntihenkinen ja tavoitteellinen tekijä, sekä haluat viedä asiakaspalvelutaitosi uudelle tasolle, saat tästä tehtävästä ainutlaatuista kokemusta niin ihmisten kohtaamisesta, kuin pankkialasta.

Työt voit aloittaa halutessasi jo heti alkuvuoden aikana tai viimeistään toukokuussa. Työsuhteet kestävät elo- tai syyskuun loppuun.

Millaista työ on käytännössä?

Palveluneuvojana työsi ytimessä ovat asiakkaiden kohtaaminen ja ratkaisumyynti. Palvelet asiakkaita henkilökohtaisesti vuoronumerolla tai ajanvarauksella. Asiakaspalvelutilanteissa pääset ratkomaan asiakkaiden erilaisia S-Pankkiin liittyviä kysymyksiä, sekä käsittelemään heidän peruspankkipalveluita, kuten tilin avauksia, kortteihin, vakuudettomiin lainoihin ja luottoihin liittyviä asioita. Asiakasomistajapalveluiden puolella taas pääset käsittelemään jäsenyyksiä, tilaamaan kortteja sekä neuvomaan bonusasioissa. Palveluneuvojana tulet varmistamaan, että asiakkaamme saavat HOK-Elannon asiakasomistajuudesta kaiken hyödyn irti.

Vaikka työhön kuuluu myös haastavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa, niin työpäivät pääsääntöisesti koostuvat iloisista ja energiaa tuovista asiakaskohtaamisista. Tarvitset kykyä hoitaa kaikenlaiset tilanteet vastuullisesti ja tarkasti. Tätä pääset meillä harjoittelemaan – ja kartuttamaan arvokasta kokemusta tulevaisuuttasi varten.

Aloittaessasi perehdytyksen työskentelet ensimmäisen viikon HOK-Elannon toimistolla, jossa tutustut esimerkiksi järjestelmiin, tuotteisiin ja palveluihin sekä saat myyntikoulutusta. Sen jälkeen pääset aloittamaan valitussa toimipaikassasi, jossa perehdyttäjä kulkee rinnallasi ja oppiminen jatkuu työn ohessa.

Oppiessasi lisää työstäsi tulee itsenäisempää, mutta kokeneempi työntekijä on aina paikalla ja saatavilla. Työsi tukena on myös kattavasti erilaisia tietojärjestelmiä. Meillä on tarjolla kesätyöntekijälle isot saappaat, mutta myös hyvä tuki!

Työtä on lähtökohtaisesti 30–37,5 tuntia viikossa, ja palkka on kaupan alan TES:n C-palkkaluokan mukainen. Kokemuksesi vaikuttaa palkkaan. Työajat tulevat sijoittumaan ma-pe klo 8–20 ja la klo 10–16 välisille ajoille.

Muita syitä tulla meille?

✅ Hyvä työyhteisö tekee jokaisesta päivästä paremman
✅ Tiimin apu on aina lähellä, ja haastavat tilanteet ratkotaan yhdessä
✅ Työssä on hyvä mahdollisuus jatkaa myös syksyllä koko- tai osa-aikaisena. Tällöin tienestisi voivat kasvaa suoritepalkkiomallin myötä tuntuvasti
✅ Saat käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän rahanarvoiset ostoedut niin liikkeissä kuin ravintoloissakin

Kenelle työ sopii?

Jos nautit asiakaskohtaamisista ja olet tavoitteellinen sekä myyntihenkinen, voisit olla etsimämme henkilö. Työssä tulet tarvitsemaan myös empatiakykyä, rohkeutta ehdottaa asiakkaille ratkaisuja, sekä vilkkaissa asiakaspalvelupisteissämme hyvää paineensietokykyä.

Tehtävässä tarvitset:
✅ Kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä
✅ Sujuvan suomen kielen taito, sekä valmius toimia asiakaspalvelutilanteessa englannin kielellä.
✅ Emme edellytä mitään tiettyä koulutusta, koska tehtävään perehdytys on kattava.

Huomioithan, että tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä, ja kaikilta tehtävään valittavilta tulemme tarkistamaan luottotiedot.

Kuulostaa hyvältä! Mitä seuraavaksi?

Perehdytykset alkavat viimeistään toukokuussa, mutta työssä on mahdollista aloittaa toiveesi mukaan jo vaikka saman tien tai jatkaa pidemmälle kesän yli. Työsuhteet kestävät elo- tai syyskuun loppuun. Tervetuloa meille!

Tervetuloa tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua Asiakasomistajuus ja S-Pankki-asioissa. Hae jo tänään mukaan tiimiin!
Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesihenkilö Saga Trast ja palveluvastaava Jessica Jusslin. Tavoitat heidät tiistaisin ja torstaisin klo 10-13 välisenä aikana numerosta 010 766 0296.

Kiinnostunut työpaikasta?

S-RYHMA

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

Kaupan TES, C-palkkaluokka

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu

S-Ryhmä

Pääkaupunkiseutu

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää

-

hok-elanto.rekrytointi@sok.fi

fiFinnish