Poolian kesätyöpaikat 2024

Kesäduunit ja määräaikaiset projektit
Hakuaika päättynyt: 16.03.24
Hakuaika päättyy: 16.03.24

Työn kuvaus:

Poolia_logo_black_Payoff

Kesäduunia ja/tai projektityötä hakemassa? Poolian asiakasyritykset tarjoavat erilaisia projekteja taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, toimistotyön, asiakaspalvelun sekä IT-tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Moni projekteista alkaa jo keväällä – ilmoita meille kiinnostuksesi erilaisiin määräaikaisiin projekteihin ja kesätöihin kiinnittämällä itsesi mukaan tähän hakuun!

Työtehtävät
Esimerkkejä kauttamme mahdollisesti avautuvista projekti- ja kesätyöpaikoista:

– Kirjanpitäjä, Taloushallinnon assistentti, Palkanlaskija, Osto-/ myyntireskontran hoitaja, Assistant Controller, Luotonvalvoja
– Aula-assistentti, Assistentti, Toimistoassistentti
– Myyntineuvottelija, Myyntisihteeri
– SD-työntekijä, Lähitukihenkilö jne

Projektien pituudet vaihtelevat muutamasta viikosta aina muutamiin kuukausiin. Osassa tehtävistä voi olla mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Edellytykset
Toivomme hakijoilta:

– Jonkin verran kokemusta vaihtelevista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä
– Tehtävään sopivaa koulutusta
– Suomen- ja englannin kielten hallintaa (muu kielitaito plussaa)
– Sujuvia IT-taitoja
– Reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Jos olet töitä vailla ja kiinnostuit heti jostain edellä mainitusta tehtävästä, hae meille nyt!

Lisätiedot
Huom! Emme vastaanota tätä hakua koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Lähettämällä hakemuksesi tähän pooliin, ilmoitat meille kiinnostuksesi määräaikaisia projekteja / kesätöitä kohtaan. Voit saada meiltä esim. tippikirjeitä erilaisista määräaikaisuuksista ja hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Kiinnostunut työpaikasta?

image003

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Opisto

Poolia Suomi Oy

Pääkaupunkiseutu

0207290830

-

fiFinnish