Sähkö- ja mekaniikka-asentajaharjoittelijoita tuotantoon (6 paikkaa)

Tutustu erilaisten laitteistojen kokoonpanoon
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Työn kuvaus:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Haemme tuotantotiimiimme harjoittelijoita tuotantoa avustavaan mekaniikka- ja sähköasentajan tehtävään. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisten laitteistojen kokoonpanoon.

Toivomme sinulta:

Ammattikoulu, AMK- tai DI-opintoja sähkö-, kone- tai elektroniikka-alalta.
Työkokemus tekniikan alalta katsotaan eduksi.
Kokemus tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.
Piirikaavioiden ja mekaniikkakuvien lukutaitoa.
Työ- ja sähköturvallisuus- sekä EA1-kortit katsotaan eduksi.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Sähköasentaja TAI Mekaniikka-asentaja.

Kiinnostunut työpaikasta?

Merus-Power-logo-01

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

fiFinnish