Sähkösuunnittelun harjoittelija, Projektointitiimi

Laitteistojen sähkösuunnittelutehtäviä
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Työn kuvaus:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme sähkösuunnittelun harjoittelijaa. Tehtävässäsi harjoittelijana työskentelet yhdessä projektointitoimiston (PMO) suunnittelijoiden kanssa Merus Powerin toimitus- ja R&D-projektien laitteistojen suunnittelutehtävissä.

Tehtäväsi voivat koostua seuraavista alueista:

– Sähkösuunnittelu ja dokumentointi
– C&P (Control and protection) -kaappi: Kaapelilistat, signaalilistat, komponenttivalinnat, PLC- ja logiikkasuunnittelu, suojaukset, ohjauspiirikaaviot
– C&P-testaus
– Apusähkötarpeet ja mitoitukset
– Konttien/rakennusten sähkösuunnittelu

Toivomme sinulta:

Insinööri tai DI-opintoja sähkövoimatekniikasta tai sähkösuunnittelusta. Voit olla opintojen loppuvaiheessa tai jo valmistunut. Myös lopputyöntekeminen on myös mahdollista.
Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Sähkösuunnittelun harjoittelija.

Kiinnostunut työpaikasta?

Merus-Power-logo-01

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Työ suoritetaan

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

fiFinnish