Toimihenkilöitä perinnän ja kirjaajan työtehtäviin – kesätyö

Taloushallinnon kesätyö
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

KESÄTYÖ KIEHTOVALLA FINANSSIALALLA PERINNÄN JA KIRJAUKSEN TYÖTEHTÄVISSÄ?

Haluaisitko viettää kesäsi motivoituneessa tiimissä, oppien samalla arvokasta kokemusta taloushallinnon ja kirjanpidon parissa? Etsimme nyt innostuneita henkilöitä liittymään joukkoomme perinnän ja kirjaajan työtehtäviin kokoaikaisiin kesätyösuhteiseen (37,5 h/vk).

TYÖTEHTÄVÄT:

Tietojen kirjaajana vastuullasi on muun muassa kirjata lainojen ulosoton kautta saapuvia suorituksia. Perinnän asiantuntijoiden tehtävät tarkentuvat valittujen henkilöiden osaamisen mukaan, mutta he voivat osallistua esimerkiksi perintälähetteiden vastaanottoon, asiakirjojen arkistointiin ja ulosottovalvontaan.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

🌈 Tiimi ja Yhteisö: Meillä et ole vain työntekijä, vaan arvostettu tiimiläinen. Ilmapiirimme on kannustava ja yhteistyöhenkinen – haluamme sinut mukaan luomaan positiivista ja hyvinvoivaa työympäristöä.

🚀 Kasvun Mahdollisuudet: Kesätyösi ei ole vain ohimenevä kokemus, vaan se voi olla askel kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia finanssialalla.

💸 Työsuhde-etuudet: Meillä on käytössä monia hyvinvointiasi tukevia työsuhde-etuuksia mm. Mehiläisen kattava työterveyshuolto, Epassi- lounasetu sekä ePassi Flex- hyvinvointietu.

TOIVOMME SINULTA:

Etsimme huolellista ja tarkkaa henkilöä, joka hallitsee numerot, kykenee työskentelemään paineen alla, ja omaa joustavuutta sekä vahvat tiimityöskentelytaidot. Toivomme, että sinulla on innokkuutta ja valmiutta oppia uutta. Kirjanpidon opinnot ovat erityisen hyödyllisiä, erityisesti kirjaajan tehtävässä. Rahoituksen osaaminen katsotaan eduksi, ja aiempi kokemus perinnästä on myös plussaa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi tradenomi, kauppatieteet tai oikeustieteet. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen osaamista.

KIINNOSTUITKO?

Jos vastasit myöntävästi, haluamme kuulla sinusta pikimmiten! Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.1.2024, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuajalla. Liitäthän hakemukseesi CV:n sekä hakemuskirjeen. Kerro meille, miksi juuri sinut tulisi valita tähän ainutlaatuiseen kesätyömahdollisuuteen.

Työt alkavat 1.5.2024 ja päättyvät 30.9.2024.

Tässä tehtävässä ei ole tarjolla etätyömahdollisuutta. Hakijoiden odotetaan työskentelevän paikan päällä OP:n pääkonttorilla Helsingin Vallilassa.

Valituille henkilöille teetämme huumausainetestauksen sekä tarkistamme luottotiedot. Osana rekrytointiprosessia tarkistamme myös suosittelijat.

Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, ole rohkeasti yhteydessä tribedo.rekrytointi@op.fi.

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö, kokoaikainen

Kiinnostunut työpaikasta?

Capture

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Helsinki

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Tribedo Oy

Pääkaupunkiseutu

Helsinki

-

tribedo.rekrytointi@op.fi

fiFinnish