Tuotannon kesätyöt 2024

Tuotantoyksiköiden moninaisiin tehtäviin
Hakuaika päättynyt: 15.03.24
Hakuaika päättyy: 15.03.24

Työn kuvaus:

kempower_mediabank_036_tommimattila-1

Työskentely Kempowerilla vaatii joustavuutta, rohkeutta, yhteistyötaitoja ja avoimuutta ottaa vastaan uusia asioita. Olemme sitoutuneet rakentamaan arvojemme – yhdessä, vaikuttavuus, rehellisyys ja rohkeus – varaan tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen sähköautojen latauskokemuksen. Visioimme yhteiskunnasta, jonka käyttövoimana on täysin sähköinen liikenne, joka tekee maailmasta puhtaamman ja kestävämmän. Intohimomme on auttaa asiakkaitamme siirtymään kohti päästötöntä tulevaisuutta, ja asiakkaidemme menestys ajaa meitä eteenpäin. Edelläkävijänä meillä on myös rohkeutta ajatella ja toimia uudella tapaa. Kempowerilaisina opimme jatkuvasti uutta!

Kempower on kasvava, oppiva sekä innovatiivinen yritys, jolla on tarjota useita urapolkuja ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme sinulle eturivin paikan nopeasti kasvavalla toimialallamme ja mahdollisuuden hyödyntää koko potentiaalisi työntekijänämme.

Kesäksi töihin Kempowerin tuotantoon?

Etsitkö kesätyötä, jossa voit tehdä osasi puhtaamman huomisen luomiseksi ja saada täyden kokemuksen kasvuyrityksestä? Hienoa, jatka lukemista!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tuotantoyksiköihimme noin 1-4 kuukaudeksi (touko-syyskuun välisenä aikana). Kesätyöjakson tarkka aloitus ja kesto sovitaan erikseen tehtävän mukaan.

Me Kempowerilla edistämme sähköajoneuvojen yleistymistä ja luomme puhtaampaa ja hiljaisempaa ympäristöä meille kaikille. Olipa kyse sitten näkökulmastamme, tavastamme työskennellä yhdessä tai vaikutuksesta ilmastoon – me teemme siitä positiivista. Autamme toisiamme ja tuomme mielipiteemme julki riippumatta toimenkuvastamme tai tittelistämme. Olemme kotoisin yli 30 kansallisuudesta eri puolilta maailmaa.

Sähköajoneuvo-markkinat kehittyvät jatkuvasti, ja niin myös me. Etsimmekin jatkuvasti oppijoita, tekijöitä ja ongelmanratkaisijoita monista eri taustoista.

Kesällä 2024 tarjoamme mahdollisuuksia tuotannossamme kymmenille kesätyöntekijöille. Useimmat työtehtävät vaativat 18-vuoden iän, mutta joitain tehtäviä voimme tarjota myös peruskoulun päättäneille.

ROOLISTA

Tuotannon kesätyöt sisältävät moninaisia kokoonpanotuotannon tehtäviä. Toimintoja, joille haemme kesäksi työntekijöitä ovat:

– Kokoonpanotyöt
– Koestus
– Pakkaus

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– Halua oppia uutta
– Tekniikan alan, esim. sähkö- ja elektroniikka-alan opinnot katsotaan eduksi
– Aikaisempi työkokemus ei välttämätöntä, mutta tehdastyökokemus katsotaan eduksi

MIKSI TÖIHIN KEMPOWERILLE?

Me uskomme rehellisyyteen. Se tarkoittaa avoimia ovia ja rehellisiä keskusteluja, urakehitystä ja vastuun ottamista työstäsi, tittelistä riippumatta. Kempowerilla kasvamme yhdessä. Kasvaessamme me muutumme ja etsimme tapoja varmistaa, että toimenkuvamme vastaavat tekijänsä kiinnostuksen kohteita ja tarpeita. Emme siis kehitä vain tuotetta, vaan myös työntekijöitämme.

KIINNOSTUITKO?

Kuulostaako tämä sopivalta sinulle? Haluatko liittyä joukkoomme edistämään sähköistä liikennöintiä? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.03.2024 mennessä. Käymme läpi kaikki lähetetyt hakemukset ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä.

Kiinnostunut työpaikasta?

Kempower_Horizontal_black-16

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Paijat-Hame

Kaupunki

Lahti

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Lukio/Ammattikoulu, Alempi Korkeakoulututkinto, Muu

Kempower

Paijat-Hame

Lahti

-

-

fiFinnish