Harjoittelija Aftersales & Service -tiimiin

A&S-tiimin avustaminen monella eri tavalla
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Job description:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme meidän Aftersales & Service tiimiin kesäharjoittelijaa. A&S tiimin harjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisesti Meruksen tuoteportfolioon sekä asiakkaisiin.

Tehtäviisi kuuluu A&S-tiimin avustaminen monella eri tavalla päivittäisissä töissä, kuten osallistuminen asiakkaiden tukemiseen, vikaantuneiden laitteiden diagnosointiin sekä korjaukseen, raporttien laatimiseen, sekä mahdollisuuksien mukaan käyttöönotto tai huoltokäynteihin asiakkaiden luona.

Toivomme sinulta:

Loppuvaiheen insinööri tai DI-opintoja sähkötekniikan (esim. sähkövoimatekniikka, tehoelektroniikka).
Hyvää englannin kielen taitoa.
Aktiivista, itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta.
Sähkötyöturvallisuus-, EA- ja työturvallisuuskortit ovat etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Aftersales & Service.

Interested in a job?

Merus-Power-logo-01

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Work location

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

en_GBEnglish