Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Riihimäki

Elektroniikka- ja sähköalan osaajille!
Hakuaika päättynyt: 17.01.24
Hakuaika päättyy: 17.01.24

Job description:

OP4_6577

Haemme Riihimäen toimipaikallemme

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA

ilmatorjuntaohjusjärjestelmien kunnossapidon ja elinjakson hallinnan monipuolisiin tehtäviin.

Meillä työskentelet kunnossapitoinsinöörin tehtävässä osana laajaa kunnossapito-organisaatiota läheisessä yhteistyössä laitevalmistajien ja asiakkaiden kanssa. Päivittäisessä työssäsi osallistut ilmatorjuntaohjusjärjestelmien kunnossapidon suunnitteluun, kehittämiseen sekä ohjaukseen Millogissa.

Olisitko etsimämme osaaja?

Edellytämme elektroniikka-/sähköalan tuntemusta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK/DI). Kokemus kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä (SAP, M-Files) on eduksi ja hallitset myös raporttien, huolto-ohjeiden ja -pöytäkirjojen tekemisen MS Officen työkaluilla. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puolustusteollisuudesta sekä moniteknologisten järjestelmien kunnossapidosta. Voit olla kokenut alan ammattilainen tai vastavalmistunut ja urasi alkutaipaleella. Tehtävä vaatii laaja-alaista perehdyttämistä, jonka hoidamme osana työskentelyä – tärkeintä on reipas ja motivoitunut asenne.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta ja suomen kielen lisäksi englannin kielen osaamista.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Heikki Honkamäeltä (p. 050 465 8490), etunimi.sukunimi@millog.fi)

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 17.1.2024 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Interested in a job?

Millog-yhtiot-logo-RGB

Job announcement

Työsuhde

Vakituinen

Palkkaus

-

Sijainti

Kanta-Hame

Kaupunki

Riihimäki

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Millog-yhtiöt

Kanta-Hame

Riihimäki

Heikki Honkamäki, 050 465 8490

heikki.honkamaki@millog.fi

en_GBEnglish