Kesätyö ICT-tukitehtävät, Millog Oy Tampere

Loistava harkkapaikka ICT-alan opiskelijalle!
Hakuaika päättynyt: 11.02.24
Hakuaika päättyy: 11.02.24

Job description:

OP4_6491

Kesätyö ICT-tukitehtävien parissa, Millog Oy Tampere

Etsimme Tampereen toimipaikallemme kesätyöntekijää ICT-tukitehtävien pariin. Tehtävässä pääset tekemään erilaisia tietojenkäsittelytehtäviä järjestelmien välillä sekä auttamaan milloglaisia tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Etsimme tehtävään teknisen alan korkeakouluopiskelijaa, joka haluaa päästä työskentelemään ICT-tukitehtävien parissa. Tehtävä soveltuu myös opintojensa alussa olevalle henkilölle. Opinnot tietotekniikan parissa tukevat tehtävässä menestymistäsi. Odotamme, että sinulla on sujuvat IT-taidot, tarkka työskentelyote ja olet oppimishaluinen. Teet työtäsi positiivisella asenteella ja suhtaudut uteliaasti erilaisiin vastaantuleviin tehtäviin.

Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä, kun itsenäinen työskentely alkaa sujua. Työ sijoittuu aikavälille 01.05.2024-31.08.2024, mutta ajat ovat kuitenkin sovittavissa opintojesi mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa tehtävissä, joissa pääset varmasti oppimaan uutta. Pidämme huolen, että saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoinen tiimi tukee työssä onnistumistasi koko työsuhteen ajan. Turvallisuus on meillä aina etusijalla, ja sen toteutumisesta me milloglaiset pidämme yhdessä huolen.

Työkulttuurimme rakentuu reilusta ja rennosta tiimihengestä, missä jokainen saa tulla töihin sellaisena kuin on. Yhteiset kahvi- ja lounastauot helpottavat tutustumista työkavereihin. Työsuhteen aikana käytössäsi ovat erilaiset henkilöstöetumme, jotka tukevat hyvinvointiasi monin eri tavoin. Arvostamme myös vapaa-aikaasi ja esimerkiksi liukuva työaika mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Kun työskentelet Millogilla, olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta.

Tehtävän palkka on 1800-2300 €/kk.

Palkkaus tehtävässä määrittyy teknologiateollisuuden TES mukaan. Korkeakouluopiskelijoiden palkan määrityksessä otetaan huomioon opinnoissa kertyneet opintopisteet. Lisäksi otetaan huomioon toimen tai työtehtävän laajuus ja vaativuus sekä henkilön taidot, tiedot, aikaisempi kokemus ja muut vahvuudet.

Voisiko Millogilla olla sinun kesätyöpaikkasi kesälle 2024? Käy tutustumassa meihin ja lue aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksista meillä työskentelystä täällä: https://millog.fi/kesatyontekijoille/

Lisätiedot & hakeminen

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä, työyhteisöstä tai Millogista työnantajana? Lisätietoja tehtävästä antaa Veli-Pekka Heino, puh. 040 315 7717.

Kesätyöpaikoissamme hakuaikaa on aina 11.2.2024 asti. Hakemuksesi pääset jättämään osoitteessa www.millog.fi/kesatyontekijoille/

Kesätyöhaun aikataulu:
– hakuaika 15.1.-11.2.2024
– haastattelut tehtäviin pidetään helmikuun aikana
– valintapäätöksistä kerrotaan mahdollisimman pian haastattelujen jälkeen, kuitenkin viimeistään maaliskuun aikana

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Interested in a job?

Millog-yhtiot-logo-RGB

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

1800-2300 €/kk

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Tampere

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto

Millog-yhtiöt

Pirkanmaa

Tampere

Veli-Pekka Heino, puh. 040 315 7717

-

en_GBEnglish