Määräaikainen varastotyöntekijä logistiikkatiimiimme

Monipuoliset logistiikka-alan tehtävät.
Hakuaika päättynyt: 30.01.24
Hakuaika päättyy: 30.01.24

Job description:

Varasto-1_1-9

Haemme nyt määräaikaista varastotyöntekijää logistiikkatiimiimme.

Siistissä ja nykyaikaisessa logistiikkatiimissä Kirkkonummen Masalassa työskentelee 14 hengen tiimi monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä. Varastotöissä pääset tutustumaan KLINGER Finlandin tuotevalikoimaan ja vaihteleviin työtehtäviin aina tavaran varastoinnista keräilyyn ja lähettämöstä ulkomaan vientiin, sekä nykyaikaisiin varastoalan ohjelmistoihin.

Osaamisesi
Tehtävään ja tuotteisiin annetaan kattava perehdytys, mutta hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen antaa esimerkiksi varastoalan koulutus tai aikaisempi työkokemus varastoalan tehtävistä. Meille tärkeää on oma-aloitteinen asenne ja positiivinen ote työntekoon. Perustietotekniset taidot ja/tai mahdollinen aikaisempi kokemus varasto ohjelmistojen käytöstä ovat edellytys tehtävästä suoriutumiselle. Myös mahdollinen trukinajotaito ja perusenglannin kielen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei ole edellytys työn suorittamiselle.

Mitä tarjoamme
Varastotyöntekijän tehtävä on alkuun määräaikainen (31.8.2024 saakka) ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden päättyessä tarkastellaan mahdollinen jatko työsuhteeseen. Työskentely arkisin ma-pe klo 8–16 välillä. Työsuhteen alussa on koeaika riippuen työsuhteen kestosta.

Tehtävän palkkaus asettuu 2100–2300 €/kk välille riippuen hakijan aikaisemmista työkokemusvuosista. Työsuhde alkaa ATA-Henkilöstöpalvelut Oy kautta.

Rekrytoinnin eteneminen ja aikataulut
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hae paikkaa viimeistään 30.01.2024!

Lisätietoja tehtävästä sekä rekrytoinnista saat ATA-Henkilöstöpalvelut Oy, Outi Takala p. 044 098 7286 tai outi.takala@ammattitaitoa.fi. ATA-Henkilöstöpalvelut on yrityskentän hyvin tunteva toimija, joka yhdistää ammattitaitoisesti työntekijän ja työnantajan.

Interested in a job?

KLINGERFinland_Logo_cmyk_600x147

Job announcement

Työsuhde

Fixed-term

Palkkaus

2100–2300 €/kk

Sijainti

Uusimaa

Kaupunki

Kirkkonummi

Work location

paikanpaalla

Koulutustaso

Muu

KLINGER Finland Oy

Uusimaa

Kirkkonummi

044 098 7286

outi.takala@ammattitaitoa.fi

en_GBEnglish