Myynnin teknisen tuen harjoittelija (1 paikka), Projektointitiimi

Loistehonkompensointijärjestelmien mitoitukset
Hakuaika päättynyt: 05.03.24
Hakuaika päättyy: 05.03.24

Job description:

Tahdotko olla edelläkävijä puhtaan energian saralla? Tahdotko työskennellä uusiutuvan energian ja energiavarastoratkaisujen parissa? Merus Power tarjoaa alansa johtavia ratkaisuja sähkön laadun ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä uusiutuvien energiatuotantomuotojen kytkentään sähköverkkoon. Arvostamme kiinnostusta sähkön laatuun ja uusiutuvaan energiaan, soveltuvaa koulutustaustaa sekä aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä huipputeknologian parissa sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista huippuluokan tuotteiden parissa. Meruksella on mukava ja rento työilmapiiri, ja haemme nyt joukkoomme lisää innostuneita tulevaisuuden tekijöitä! Työtehtävät ajoittuvat sopimuksen mukaan huhti-elokuulle, jonka jälkeen voidaan mahdollisuuksien mukaan myös kartoittaa diplomityöaiheita. Hakuaika päättyy 5.3.2024, mutta soveltuvia hakijoita haastatellaan ja tehtävät täytetään sopimuksen mukaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Etsimme projektointitiimiimme teknisen tuen harjoittelijaa. Tehtävässäsi myynnin teknisen tuen harjoittelijana työskentelet yhdessä Merus Powerin projektointitoimiston (PMO) teknisen tuen ammattilaisten kanssa loistehonkompensointijärjestelmien mitoituksen parissa.

Tehtäväsi voivat sijoittua jommalle kummalle osa-alueelle:

Data-analyysi ja mitoitus, joka tehdään mm. Excelillä ja olemassa olevia työkaluja käyttäen
Laskentatarkastelut, Pscad-simulointitarkastelut, PSSE-simuloinnit

Toivomme sinulta:

Insinööri tai DI-opintoja tehoelektroniikan tai sähkövoimatekniikan alueelta. Opintosi olisivat valmistumisvaiheessa tai jo valmiit. Lopputyön tekeminen on myös mahdollista.
Erinomaisia MS Excel -taitoja.
Hyvää englannin kielen taitoa.

Ohjelmointi- / datankäsittelykokemus esimerkiksi Python ohjelmointikielellä on etu.

Oletko sinä etsimämme tekijä?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä opintorekisteriote 5.3.2024 mennessä sähköpostilla jobs@meruspower.com. Tähän sähköpostiin voit myös lähettää meille lisäkysymyksiä tehtävään liittyen. Merkitse hakemuksesi otsikoksi: Myynnin tekninen tuki.

Interested in a job?

Merus-Power-logo-01

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Ylöjärvi

Work location

hybridi, paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Merus Power Oyj

Pirkanmaa

Ylöjärvi

-

-

en_GBEnglish