Software Developer Trainee

Software Developer Trainee Kesätyö 2024
Hakuaika päättynyt: 08.02.24
Hakuaika päättyy: 08.02.24

Job description:

Netum-duunitori-1

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani sekä työnantaja vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Haluatko viettää ensi kesän kasvavassa ja monipuolisessa IT-talossa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Kesätyöntekijämme pääsevät tutustumaan monipuolisesti IT-alaan sekä työskentelemään meillä käynnissä olevien hankkeiden tai sisäisten kehitysprojektien parissa.

Haemme kesätyöntekijöiksi uusia ohjelmistokehityksen taitajia. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden lähteä rakentamaan uraa ohjelmistokehityksen parissa ja tehtävään etsimmekin ohjelmistokehityksestä kiinnostuneita IT-alan opiskelijoita tai vahvan harrastustaustan omaavia henkilöitä. Aikaisempi työkokemus ohjelmointitehtävistä esimerkiksi kesätöiden tai harjoitteluiden merkeissä katsotaan eduksesi.

Projekteissamme pääset oppimaan ohjelmistosuunnittelun saloja, projektikäytäntöjä sekä ennen kaikkea IT-alasta toimialana. Voit olla myös kiinnostunut määrittelystä, tietokantatyöskentelystä tai pilvipalveluista, erityisesti Azuresta. Teknologiakattauksemme on laaja, mutta kesätöihin valikoituvista projekteistamme johtuen plussapisteitä ropisee, mikäli olet päässyt tutustumaan joihinkin seuraavista teknologioista:

.NET, C#

Java, Springboot

React, TypeScript

Työkavereiksi saat huippuluokan asiantuntijoita ja pidämme huolen, että saat apua ja tukea vanhemmilta tieteenharjoittajilta sekä muilta netumilaisilta. Tiedämme jo kokemuksesta, että kesän aikana saavutetut edistysaskeleet ovat meillä huimia. Siispä projektien tilanteesta riippuen pyrimmekin tarjoamaan jatkomahdollisuuksia myös kesän jälkeen. Viime kesän kuulumisia ja kokemuksia pääset lukemaan blogistamme.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Voit työskennellä jollain seuraavista toimistopaikkakunnistamme: Tampere, Helsinki, Turku, Jyväskylä tai Hämeenlinna. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön työnkuvasta riippuen, mutta toivomme että tulet tapaamaan kollegoitasi säännöllisesti toimistoillamme.

Hakuprosessista

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n oheisen linkin kautta 8.2. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 16.2. mennessä. Valituille henkilöille tullaan tekemään tarvittaessa turvallisuusselvitykset.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi sekä asioista, joiden parissa haluaisit työskennellä ja mistä haluaisit oppia lisää. Mikäli sinulla on mahdollisuus esitellä jotain opintoihin tai harrastuksiin liittyviä projektejasi, tutustumme niihin mielellämme. Avaathan hakemuksessa myös mahdollisten opintojesi vaihetta sekä toiveitasi kesän jälkeen. Tehtävän aloitusaika sovitaan yhdessä valittujen henkilöiden kanssa.

Interested in a job?

Netum-logo

Job announcement

Työsuhde

Summer job

Palkkaus

-

Sijainti

Others

Kaupunki

Tampere, Helsinki, Turku, Hämeenlinna & Jyväskylä

Work location

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Netum Oy

Others

Tampere, Helsinki, Turku, Hämeenlinna & Jyväskylä

-

-

en_GBEnglish