Elon kesätyöhaku 2024: asiakkuudet ja kanavat

Kesätyöntekijäksi analytiikkaan tai myyntiin?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

O6A2965

Elon Asiakkuudet ja kanavat -liiketoiminnon keskiössä ovat yrittäjä- ja yritysasiakkaamme sekä kumppanimme. Yrittäjien keskuudessa suosituimpana eläkeyhtiönä Elo tarjoaa asiakkailleen laadukasta, helposti lähestyttävää ja tavoitettavaa palvelua, jota haluamme jatkuvasti parantaa. Asiakkuuksiin haemme kesätyöntekijöitä kahteen eri tiimiin: Elon oman myynnin tiimiin sekä analytiikkatiimiin. Kummankin tiimin kesätyöntekijän tarkempaan tehtäväkuvaukseen pääset tutustumaan alla.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Keskitetyn analytiikkatiimin tehtävänä on tukea Elon liiketoimintoja ja tukipalveluita strategisiin tavoitteisiin pääsemisessä analytiikan ratkaisuilla. Tiimi kehittää ja toteuttaa analytiikkaratkaisuja mm. Elon toiminnan tehostamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen sekä asiakkaiden hankinnan ja hoitamisen kehittämiseen. Analytiikkatiimin kesätyöntekijänä pääset muokkaamaan ja analysoimaan dataa, tekemään ennusteita ja selvityksiä sekä visualisoimaan dataa ja tuloksia Power BI-välineellä. Analytiikkatiimillä on käytössä edistyneen analytiikan työkalut Azure-ympäristössä. Olet myös mukana suunnittelemassa uusia datan hyödyntämismahdollisuuksia osaksi liiketoimintaamme, aina ideoista toiminnan jalkauttamiseen asti.

Tuleva kollegamme on yliopistotutkintoa suorittava tai vastavalmistunut. Opinnoissasi olet perehtynyt esimerkiksi tietojenkäsittely- ja tilastotieteeseen. Sinulta löytyy intohimoa datan käsittelemiseen, mallinnusten ja ennusteiden tekemiseen ja hallitset hyvin ohjelmoinnin Pythonilla. Kokemus Azure-pilviympäristöstä ja datan visualisoinnista Power BI -välineellä katsotaan eduksi. Sovit erinomaisesti tehtävään, jos sinulla on huolellinen ja tarkka työskentelyote, hyvät organisointi- ja priorisointikyvyt sekä mainiot vuorovaikutustaidot. Arvostamme erityisesti ulospäinsuuntautuvaa ja innostuvaa työotetta. Olet innokas oppimaan uutta ja omaksut helposti uusien tietojärjestelmien käytön.

Elon oman myynnin pääasiasiallisena tehtävänä on lakisääteisten työeläkevakuutusten (YEL ja TyEL), sekä Elon palveluiden myynti yrittäjille ja työnantaja-asiakkaille. Myyntityön ohella tiimin tehtäviin kuuluu mm. aktiivista verkostoitumista, kouluttamista ja jatkuvaa oman toiminnan kehitystyötä. Ostoputkessa monikanavaisuus korostuu, mutta pääasiallisena välineenä asiakkaiden kontaktointiin on puhelin. Tässä tiimissä myyntineuvottelijan kesätyössä pääset laittamaan erinomaiset asiakaspalvelutaitosi käytäntöön ja näyttämään kyntesi YEL- ja TyEL-vakuutusten myynnissä.

Tulevan kesän myyntineuvottelijan tehtävässä onnistut, jos sinulta löytyy myynnillistä kyvykkyyttä sekä hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot. Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen, vaan positiivinen asenne sekä halu kehittyä ovat tässä tehtävässä onnistumisen avainasemassa. Tässä tehtävässä tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa ja lisäksi ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, oikeustieteiden, hallintotieteiden, kaupallisen alan tai matematiikan opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi.

Miksi hakea meille:

meillä teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä
tarjoamme tavoitteellisen ympäristön ja tuemme toisiamme onnistumaan
teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä
panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut
me panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon
pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish