Elon kesätyöhaku 2024: eläkepalvelut

Kesätyöhön monikanavaisen asiakaspalvelun pariin?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

95A1430

Elon eläkepalveluissa pääset tutustumaan Suomen työeläkejärjestelmään, joka on kansainvälisesti ainutlaatuinen ja yhteiskunnallisesti merkittävä kokonaisuus. Eläkeosaamisen lisäksi prosessien kehittäminen, uudet teknologiat sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Meillä kesätyöntekijänä toimit vastuullisissa asiantuntijatehtävissä. Eläkepalveluissa työhösi sisältyy esimerkiksi vanhuus- ja perhe-eläkepäätösten antamista, vastineiden kirjoittamista muutoksenhakuasioissa, eläkkeiden maksannan monipuolisia tehtäviä tai kansainvälisiä eläkeasioita. Kaikkiin työtehtäviin sisältyy lisäksi asiakaspalvelua eri kanavissa, mm. puhelimitse ja chatissa. Meiltä löytyy myös tehtäviä, joissa tarvitaan tilastollista ja analyyttista osaamista.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, oikeustieteiden, hallintotieteiden, kaupallisen alan tai matematiikan opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta eläkealaa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen, kiinnostuksen järjestelmätestaukseen ja prosessien kehittämiseen.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Toiveenamme on, että kesätyöntekijällä olisi mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä kesän jälkeen. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish