Elon kesätyöhaku 2024: ICT

Kesätyö testiautomaation ja robotiikan parissa?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

GettyImages-1437825789

Elon ICT:ssä työskentelee n. 80 ammattilaista, joiden sydän palaa liiketoiminnalle ja sen kehittämiselle. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset seuraamaan finanssialan ICT:tä hyvin läheltä.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Osaksi Elon ICT:tä etsimme kesätyöntekijäksi testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan toteuttajaa tiimiimme. Tehtävänäsi on kehittää ja ylläpitää Elon ohjelmistorobotiikkatoteutuksia, jotka auttavat meitä automatisoimaan toistuvia ja kuormittavia prosesseja. Tehtävä pitää sisällään uusien robotiikkatoteutusten scriptausta, olemassa olevien toteutusten ylläpitoa ja korjaamista sekä muita testausprosessin kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Tässä tehtävässä eduksi katsotaan kokemus robotiikan ja testiautomaation suunnittelusta ja toteutuksesta, ohjelmoinnista sekä kokemus Robot Frameworkin ja Jenkinsin käytöstä. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi tietotekniikan opinnot ovat hyvä pohja tähän tehtävään. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta eläkealaa kohtaan.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish