Elon kesätyöhaku 2024: ihmiset ja kulttuuri

Kesätyö viestinnän ja HR:n tehtävissä?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

95A2451

Elon Ihmiset ja kulttuuri -tukipalveluun kuuluvat viestintä ja vastuullisuus, HR sekä lakiasiat. Elolaiset ja Elon yrityskulttuuri ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Viestinnän vastuulla on Elon talous- ja vastuullisuusviestintä, mediaviestintä, työyhteisöviestintä sekä sosiaalinen media. HR-palvelut ovat henkilöstön tukena kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Kesätyöntekijänä pääset mukaan sekä viestinnän että HR:n arkeen. Tehtävääsi on höystetty myös vastuullisuuteen liittyvillä työtehtävillä. Viestinnän vastuulla on Elon talous- ja vastuullisuusviestintä, mediaviestintä, työyhteisöviestintä sekä sosiaalinen media. Kesätyöntekijänämme pääset kehittämään osaamistasi kirjoittajana ja sisällöntuottajana tekemällä viestintää monipuolisesti eri kohderyhmille ja kanaviin osaamisesi mukaan. HR-palveluissa työskennellessäsi tutustut organisaation HR-prosesseihin ja -järjestelmiin. Intranetin päivittäminen, sisällöntuotanto ja uutisjulkaisut kuuluvat tehtäviisi. Myös työnantajamielikuva on viestinnän ja HR:n yhteisvastuulla ja sinullekin löytyy tähän liittyviä tehtäviä. Olet myös mukana koordinoimassa kesätyöntekijöillemme suunniteltuja tapahtumia kesän aikana. Panostamme vastuullisuuteen ja siksi kesätyöntekijällemme on suunniteltu omaa projektia vastuullisuuden kehittämisessä.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja taustaltasi voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija (tradenomi, KTM), yhteiskunta- tai valtiotieteilijä, jolla opinnot painottuvat viestintään, HR:ään tai vastuullisuuteen. Toivomme, että vastuullisuus, hyvä henkilöstökokemus sekä avoin ja aktiivinen viestintä ovat sinulle tärkeitä asioita työelämässä. Työskentelemme paljon yhdessä eli yksin ei tarvitse pärjätä. Toivomme, että olet sujuva kirjoittaja ja suhtaudut avoimin mielin erilaisiin tehtäviin. Näet somen innostavana kanavana, jossa voi kokeilla ja ideoida uutta.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish