Elon kesätyöhaku 2024: johdon assistenttipalvelut

Kesätyö monipuolisissa assistenttitehtävissä?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

O6A3267

Elon johdon assistenttipalveluiden tehtävänä on tukea Elon eri liiketoimintoja erilaisin tukitoimin. Johdon assistenttiharjoittelijana pääset mielenkiintoisten tehtävänantojen kautta näkemään ja kokemaan, millaista on monipuolinen assistentin arki suuressa organisaatiossa.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Johdon assistenttiharjoittelijana pääset avustamaan ja sijaistamaan Elon assistentteja kesälomakauden aikana. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. kalenterivarauksien hallinnointia, kokous- ja matkajärjestelyitä sekä esitysmateriaalien työstöä. Lisäksi työpäiviisi kuuluu laskujen käsittelyä sekä tiedonhallintaan ja -hankintaan liittyviä moninaisia tehtäviä.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi yhteiskuntatieteiden, oikeustieteiden, hallintotieteiden tai kaupallisen alan opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Arvostamme ruotsin ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta eläkealaa kohtaan. Lisäksi katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen ja kiinnostuksen prosessien kehittämiseen.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Johdon assistenttiharjoittelijan kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on noin 3 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish