Elon kesätyöhaku 2024: talouspalvelut

Kesätyö taloushallinnon tehtävissä?
Hakuaika päättynyt: 31.01.24
Hakuaika päättyy: 31.01.24

Työn kuvaus:

MicrosoftTeams-image-16

Talouspalvelut on tukitoiminto, joka palvelee kaikkia Elon liiketoimintoja ja vastaa Elon ulkoisesta laskennasta. Talouspalvelujen vastuulle kuuluvat maksuliikenteen, pääkirjanpidon sekä kiinteistökirjanpidon kokonaisuudet.

Keskeiset tehtäväkokonaisuutesi

Talouden kesätyöntekijänä pääset tutustumaan erilaisiin taloushallinnon prosesseihin ja osallistumaan päivittäisten tehtävien hoitamiseen. Työpäiviisi kuuluu Elon ja Elon omistamien kiinteistöjen ostolaskuprosessin hoitamista, joka tarkoittaa mm. laskujen maksatusta, automaation ylläpitoa, täsmäyttämistä, sisäistä asiakaspalvelua sekä ostolaskutoimittajien kontaktointia. Olennainen osa työpäiviäsi on myös päivittäinen asiakaspalvelu mm. sähköpostin välityksellä.

Tehtävässä onnistumisen avaimet

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Kesätyöpaikkamme ovat kohdistettu korkeakouluopiskelijoille ja esimerkiksi taloushallinnon ja laskentatoimen opinnot ovat hyvä pohja tähän tehtävään. Ennen kaikkea sinulta löytyy kiinnostusta tutustua ison organisaation taloushallintoon ja sen prosesseihin. Aiempi kokemus ostolaskujen käsittelystä on eduksesi. Etsimällämme kandidaatilla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta tarttua toimeen! Olet taitava toimimaan tiimissä ja sinulta löytyy vastuuntuntoa saattaa annetut tehtävät ja projektit maaliin.

Miksi hakea meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tarjoamme tavoitteellisen ympäristön, jossa tuemme toisiamme onnistumaan. Teemme töitä rennosti, mutta tositarkoituksella luottamuksen ilmapiirissä. Panostamme hyvinvointiisi ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työskentelemme hybridimallilla ja panostamme sujuvaan arkeen sekä elämän eri osa-alueiden tasapainoon. Meillä pääset kehittymään tulevaisuuden asiantuntijaksi.

Kesätyöt alkavat huhti-toukokuussa ja niiden kesto on noin 3–5 kuukautta. Meillä kesätyöpaikkojen kokonaispalkka on tehtävän vaativuus ja kokemuksesi huomioiden alkaen 2200 € / kk.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 31.1.2024. Rekrytoivat esihenkilömme alkavat käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valitsevat joukosta potentiaaliset hakijat, jotka kutsuvat haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään helmikuun aikana. Voit tutustua tarkemmin meihin ja tarjoamiimme kesätöihin osoitteessa elo.fi/kesatyo. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin myös sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi tai laittaa viestiä Instagramissa (@elo_tyoelakeyhtio).

Valituille henkilöille tehdään Elossa voimassa olevan käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot sekä huumausainetestaus).

Kiinnostunut työpaikasta?

elo_logo_rgb

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö, Määräaikainen

Palkkaus

Alkaen 2200 € / kk

Sijainti

Pääkaupunkiseutu

Kaupunki

Espoo

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Pääkaupunkiseutu

Espoo

-

rekrytointi@elo.fi

fiFinnish