Testing Specialist Trainee

Testing Specialist Trainee - Kesätyö 2024
Hakuaika päättynyt: 08.02.24
Hakuaika päättyy: 08.02.24

Työn kuvaus:

Duunitori3_1080x1080

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani sekä työnantaja vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Haluatko osaltasi tuottaa merkityksellistä tietoa kehityksemme tueksi, tutkia ohjelmistojen tarkoituksenmukaisuutta ja etsiä ongelmia kehityksen alla olevista järjestelmistä. Oletko kenties pohtinut jo uraa testauksen parissa? Tämä voi olla mahdollisuutesi. Meillä Netumilla toimii mahtava testaustiimi, jonka opastuksella pääset kiinni käytännön testaustyöhön sekä tutustumaan mm. testauksen suunnitteluun, toteutukseen, tekniikoihin ja työkaluihin.

Työkavereiksi saat huippuluokan asiantuntijoita ja pidämme huolen, että saat apua ja tukea vanhemmilta tieteenharjoittajilta sekä muilta netumilaisilta. Tiedämme jo kokemuksesta, että kesän aikana saavutetut edistysaskeleet ovat meillä huimia. Siispä projektien tilanteesta riippuen pyrimmekin tarjoamaan jatkomahdollisuuksia myös kesän jälkeen. Viime kesän kuulumisia ja kokemuksia pääset lukemaan blogistamme.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään viihtyisällä Tampereen toimistollamme, joskin satunnaiset etätyöpäivät onnistuvat.

Hakuprosessista

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n oheisen linkin kautta 8.2. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 16.2. mennessä. Valituille henkilöille tullaan tekemään tarvittavat turvallisuusselvitykset.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi sekä asioista, joiden parissa haluaisit työskennellä ja mistä haluaisit oppia lisää. Mikäli sinulla on mahdollisuus esitellä jotain opintoihin tai harrastuksiin liittyviä projektejasi, tutustumme niihin mielellämme. Avaathan hakemuksessa myös mahdollisten opintojesi vaihetta sekä toiveitasi kesän jälkeen. Tehtävän aloitusajankohta sovitaan valittujen henkilöiden kanssa.

Kiinnostunut työpaikasta?

Netum-logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Pirkanmaa

Kaupunki

Tampere

Työ suoritetaan

paikanpaalla

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Netum Oy

Pirkanmaa

Tampere

-

-

fiFinnish