DevOps Engineer Trainee

DevOps Engineer Trainee - Kesätyö 2024
Hakuaika päättynyt: 08.02.24
Hakuaika päättyy: 08.02.24

Työn kuvaus:

duunitori-rekrykampanja-netum-3-1080x1080px

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani sekä työnantaja vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Tällä hetkellä meillä työskentelee yli 400 asiantuntijaa ympäri Suomen.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Haluatko viettää ensi kesän kasvavassa ja monipuolisessa IT-talossa? Olet tullut oikeaan paikkaan! Kesätyöntekijämme pääsevät tutustumaan monipuolisesti IT-alaan sekä työskentelemään meillä käynnissä olevien hankkeiden tai sisäisten kehitysprojektien parissa.

Haemme kesätyöntekijöiksi uusia osaajia pilvialustojen ja –kehityksen pariin pilviosaamiskeskukseemme. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden lähteä rakentamaan uraa IT-alan parissa ja etsimmekin sinua, joka olet kiinnostunut pilvipalveluiden, erityisesti AWS:n ja Azuren koukeroista. Tehtävässä pääset osallistumaan platform engineering-mallin mukaisen palvelun kehitykseen.

Toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta opintojen ja vahvan harrastuneisuuden kautta esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista:

– IaC

– Pilviteknologiat, kuten Azure, AWS ja Kubernetes

– CI/CD, GitOps

– Linux ja Docker-kontit

Työkavereiksi saat huippuluokan asiantuntijoita ja pidämme huolen, että saat apua ja tukea vanhemmilta tieteenharjoittajilta sekä muilta netumilaisilta. Tiedämme jo kokemuksesta, että kesän aikana saavutetut edistysaskeleet ovat meillä huimia. Siispä projektien tilanteesta riippuen pyrimmekin tarjoamaan jatkomahdollisuuksia myös kesän jälkeen. Viime kesän kuulumisia ja kokemuksia pääset lukemaan blogistamme.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Voit työskennellä jollain seuraavista toimistopaikkakunnistamme: Tampere, Helsinki, Turku, Jyväskylä tai Hämeenlinna. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön työnkuvasta riippuen, mutta toivomme että tulet tapaamaan kollegoitasi säännöllisesti toimistoillamme.

Hakuprosessista

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:n oheisen linkin kautta 8.2. mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 16.2. mennessä. Valituille henkilöille tullaan tekemään tarvittaessa turvallisuusselvitykset.

Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi sekä asioista, joiden parissa haluaisit työskennellä ja mistä haluaisit oppia lisää. Mikäli sinulla on mahdollisuus esitellä jotain opintoihin tai harrastuksiin liittyviä projektejasi, tutustumme niihin mielellämme. Avaathan hakemuksessa myös mahdollisten opintojesi vaihetta sekä toiveitasi kesän jälkeen. Tehtävän aloitusaika sovitaan yhdessä valittujen henkilöiden kanssa.

Kiinnostunut työpaikasta?

Netum-logo

Työpaikkailmoitus

Työsuhde

Kesätyö

Palkkaus

-

Sijainti

Muut

Kaupunki

Tampere, Helsinki, Turku, Hämeenlinna & Jyväskylä

Työ suoritetaan

hybridi

Koulutustaso

Alempi Korkeakoulututkinto, Ylempi Korkeakoulututkinto, Jatko-opinnot

Netum Oy

Muut

Tampere, Helsinki, Turku, Hämeenlinna & Jyväskylä

-

-

fiFinnish